Het gebruik van hoogwaardige materialen is één sterk verkoopargument van elke Geberit AquaClean douchewc.
Het gebruik van hoogwaardige materialen is één sterk verkoopargument van elke Geberit AquaClean douchewc. Ben Huggler

Argumenten om Geberit AquaClean aan te bieden

Geberit ontwikkelt en produceert sinds 1978 douchewc’s en heeft daardoor een uitgebreide expertise op het gebied van reinigen met water. Die expertise staat u als installateur ter beschikking. Een aantal highlights waar u uw voordeel mee kunt doen.

  1. Geproduceerd in onze eigen fabrieken


  2. Geberit staat bekend om innovatie en hecht daarbij hoge waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. De producten zijn hierdoor zeer betrouwbaar en kunnen tientallen jaren mee. Hoe dat bereikt wordt? Dat is een uitgebreid proces vol protocollen en kwaliteitsmomenten. Eén van de pijlers is dat alle producten van Geberit, dus ook de AquaClean douchewc’s, in onze eigen fabrieken worden geproduceerd. Daardoor hebben we volledige controle op de productie en dat werkt uiteindelijk ook in uw voordeel.


  3. Geïnstalleerd binnen 4 uur

    Geberit producten zijn zeer betrouwbaar en kunnen tientallen jaren mee

  4. Iedere installateur die minimaal één douchewc heeft geplaatst weet hoe snel dit gaat, maar voor iedereen die dit nog niet bij de hand heeft gehad en er nieuwsgierig naar is: zelfs zonder ervaring is een AquaClean in de meeste gevallen binnen vier uur geïnstalleerd. Met ervaring gaat dit alleen maar sneller. Dat noemt Geberit Slim bekeken!


  5. Snelle servicedienst


  6. Ondanks alle zorg en knowhow die Geberit in haar producten steekt, gaat er ook bij onze producten weleens iets mis. De klantenservice van Geberit is op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur telefonisch (030 - 605 77 00) of per e-mail (aquaclean.nl@geberit.com) bereikbaar voor vragen van zowel installateurs als consumenten. Indien een vraag niet telefonisch opgelost kan worden, dan kan er een afspraak ingepland worden met de speciale Geberit AquaClean servicedienst die vaak binnen enkele dagen bij uw klant aan de deur staat.