Afbeelding
Hans Peijs

Vraag naar montagespecialisten AquaClean

MONTAGESPECIALIST

Gezien de stijgende vraag naar Geberit AquaClean douchewc’s verwacht de consument dat Nederlandse installateurs en monteurs over voldoende kennis van de douchewc beschikken. Zorg dat u mee kunt gaan en volledig op de hoogte bent én blijft. Laat u scholen en word AquaClean montagespecialist.

Deze door Geberit opgeleide en gekwalificeerde monteurs profiteren van diverse voordelen:

- Volledige kennis van AquaClean douchewc’s. Onderscheidend t.o.v. concullega’s.

- Certificaat, waarmee u zich officieel Geberit AquaClean montagespecialist mag noemen.

- Geberit AquaClean promotiepakket zoals een T-shirt en sticker voor uw bestelbus; wij stellen materiaal ter beschikking voor uw eigen promotiemateriaal, bijvoorbeeld voor in brochures of op uw website: teksten, foto’s en video’s.

- U wordt actief door Geberit gepromoot als AquaClean montagespecialist op social media, beurzen en op de Geberit website. Zo staat op www.geberit-aquaclean.nl een overzicht van de huidige Geberit AquaClean montagespecialisten in Nederland, zodat consumenten u eenvoudig kunnen vinden.

Exclusieve aanbieding na volgen training

De Geberit AquaClean hands-on training vindt meerdere keren per jaar plaats, ook komend najaar. Deelnemers worden beloond met een exclusieve AquaClean aanbieding. Genoeg redenen voor het volgen van de training in het Geberit Informatiecentrum in Nieuwegein.

Dit komt u te weten

Tijdens de Geberit AquaClean training komt u alle ins en outs te weten over de douchewc. Een klein onderdeel omvat theorie, waaronder de verkoopargumenten richting uw klant, de voordelen van een douchewc voor de klant, maar ook de voordelen voor u als installateur (inclusief een rekenmodel waaruit blijkt dat het winstgevender kan zijn om een douchewc te installeren in plaats van een standaardtoilet) en een overzicht van de beschikbare modellen en functies.

Hands-on

Het grootste onderdeel van de training is hands-on. Hoe kunt u uw installaties optimaal voorbereiden, welke situaties kunt u in bestaande woningen tegenkomen, wat is het stappenplan van de installatie van een douchewc en welke uitleg geef je aan de klant na installatie.
Daarnaast ontvangt u tips en aanwijzingen over de benodigde service en onderhoud van deze producten. Doordat u installatie, onderhoud en service daadwerkelijk in de Geberit praktijkruimte uitvoert, krijgt u hierin optimaal inzicht en behendigheid.

De eerstvolgende trainingen voor het najaar vinden plaats op:
- Dinsdag 29 september.
- Woensdag 28 oktober.
- Donderdag 10 december.

Deelname is gratis, aanmelden kan via www.geberit.nl/cursussen. Uiteraard moeten we afwachten of de trainingen daadwerkelijk plaats kunnen vinden i.v.m. de maatregelen omtrent het coronavirus. Indien een training niet door kan gaan, wordt u daarover tijdig geïnformeerd.

Oproep

Bent u al Geberit AquaClean montagespecialist en wilt u iets met ons delen, bijvoorbeeld een mooi project met een AquaClean douchewc? Tag Geberit in uw social media posts en stuur een e-mail naar marketing.nl@geberit.com. Wie weet delen wij uw project of nemen wij contact met u op voor een interview in InstallatieNieuws!