De Tuma, Sela en Mera (van voor naar achteren) in het Geberit AquaClean Experience Center in Nieuwegein.
De Tuma, Sela en Mera (van voor naar achteren) in het Geberit AquaClean Experience Center in Nieuwegein.

Voor iedere klant een passend model

Welke douchewc is geschikt voor uw klant? Geberit biedt verschillende type douchewc’s aan. Alle modellen hebben verschillende designs en functies. Dat betekent dat er ook voor uw klanten altijd een passend model is. Op deze pagina staan per model de voordelen, zodat u uw klant optimaal kunt informeren. En zonder uitzondering heeft Geberit gezorgd voor zorgeloos montagegemak.

AquaClean Tuma:
compacte alleskunner

Hecht uw klant waarde aan een goede prijs-kwaliteitsverhouding? Dan is de AquaClean Tuma de perfecte keuze. Het slimme productconcept combineert een eenvoudig maar tegelijk elegant design met geavanceerde technologie.

AquaClean Tuma is verkrijgbaar in een Classic en een Comfort model. De Tuma Classic biedt de basisfuncties van een douchewc, inclusief WhirlSpray douchetechnologie en het randloze Rimfree® wandcloset. De Comfort uitvoering biedt nog een aantal extra comfortfuncties:
- Geurzuivering
- Warmeluchtföhn
- Ladydouche
- Verwarmde wc-zitting
De AquaClean Tuma Classic en Comfort zijn leverbaar als compleet toiletsysteem inclusief wandcloset of als losse toiletzitting om op reeds bestaande wc-keramieken te plaatsen.

AquaClean Sela:
elegante blikvanger

Is uw klant op zoek naar een elegante en mooie blikvanger die aan de allerhoogste kwaliteitseisen voldoet? Adviseer dan de Geberit AquaClean Sela. Deze douchewc overtuigt met zijn uitgekiende vormen en een tijdloos design. De comfortfuncties waarover deze douchewc beschikt zijn:
- WhirlSpray douchetechnologie
- TurboFlush spoeltechnologie
- Ladydouche
- Oriëntatieverlichting
Dankzij de hoogwaardige materialen en het strakke design past de AquaClean Sela douchewc in elk badkamerinterieur en ziet het eruit als een normaal toilet.

AquaClean Mera:
pronkstuk in de badkamer

Voor klanten die echt van bijzonder houden en niets aan het toeval overlaten is er de Geberit AquaClean Mera, het toppunt van luxe. Deze compacte douchewc springt in het oog, maar past toch perfect in elk badkamerontwerp. Het zal u daarom ook niet verbazen dat dit de meest verkochte douchewc in Europa is.

Er zijn twee modellen: de Classic en de Comfort. De AquaClean Mera Classic is standaard uitgerust met een complete en indrukwekkende serie kenmerken van topkwaliteit:
- WhirlSpray douchetechnologie
- TurboFlush spoeltechnologie
- Geurzuivering
- Warmeluchtföhn
- Ladydouche

De Mera Comfort biedt dit ook, maar heeft een aantal extra comfortfuncties. Zo is deze voorzien van oriëntatieverlichting, een wc-deksel die automatisch open en dicht gaat en een verwarmde wc-zitting. Installatiegemak

Ondanks een totaalgewicht van ruim 30 kilo kan Geberit AquaClean Mera eenvoudig door één vakman gemonteerd worden, dankzij een slim doordacht verpakkingsconcept met geïntegreerde montagehulp.

Ga voor een compleet overzicht naar www.geberit-aquaclean.nl.