Afbeelding

Sphinx is nu Geberit

Afgelopen woensdag, op 1 april 2020, vond in de sanitairbranche een grote verandering plaats. En toch blijft alles ook weer bij het oude. Vanaf nu gaat Sphinx namelijk verder onder de naam Geberit. Hoewel de merknaam verandert, verandert er echter nauwelijks iets aan de producten.

Maandenlang heeft Geberit de boodschap verzonden dat op 1 april dit jaar de naam Sphinx vervalt en dat alle keramiek de naam Geberit krijgt. Dit biedt veel nieuwe kansen voor de installateur, consument en Geberit, zo kunnen bijvoorbeeld de producten achter de wand en de producten voor de wand slim gecombineerd worden.

De kwaliteit en service die u van Sphinx gewend bent, blijven onder de naam Geberit gelijk. In de toekomst mag u ook blijven rekenen op ongekende innovaties. In de nieuwe badkamerseries zijn de unieke expertise van Geberit en het vakmanschap van Sphinx perfect op elkaar afgestemd. De badkamerserie Geberit ONE die in februari op de VSK is geïntroduceerd, is hier het eerste voorbeeld van.

Informatiecentrum Nieuwegein
Geberit is de laatste weken onder meer druk bezig geweest om, naast vele showrooms in Nederland, ook haar eigen informatiecentrum in Nieuwegein om te bouwen. Alle Sphinx keramiek is vervangen door Geberit keramiek in verband met de merkintegratie 'Sphinx wordt Geberit' die afgelopen woensdag 1 april is ingegaan. Meer informatie over de merkintegratie en antwoord op uw vragen vindt u op www.sphinxwordtgeberit.nl en leest u op pagina 6 en 7 van deze krant.