Hands-on training Geberit AquaClean

TRAINING

Installateurs kunnen gebruikmaken van een speciale zogeheten Geberit AquaClean hands-ontraining waarbij alle ins en outs van de Geberit AquaClean uit de doeken worden gedaan. Ook dit jaar zijn er weer nieuwe trainingen ingepland en u kunt zich nu alvast inschrijven.

De douchewc wordt elk jaar populairder en installateurs krijgen steeds vaker de vraag om een douchewc te installeren. Om mee te gaan in deze ontwikkeling is het voor de installateur belangrijk om volledig op de hoogte te zijn van de installatiewijze, onderhoud, service en natuurlijk ook verkoopargumenten van een Geberit AquaClean douchewc.

Kennis

Geberit stelt haar kennis en ervaring graag ter beschikking aan monteurs, ter vergroting van hun succes. Om die reden is er de Geberit AquaClean hands-ontraining voor monteurs. Tijdens deze training komen alle wetenswaardigheden over de douchewc voorbij. De trainingsdag, die wordt gehouden bij Geberit in Nieuwegein, begint met theorie. Onder andere worden de deelnemers bijgepraat over de verschillende modellen, welke functies iedere AquaClean heeft en ook wordt een aantal verkoopargumenten onder de aandacht gebracht. Daarbij krijgen de deelnemers zelfs een rekenmodel waaruit blijkt dat het winstgevender kan zijn om een douchewc te installeren dan een standaardtoilet.

Hand-on

Het grootste onderdeel van de training is hands-on. Hoe kunt u uw installaties optimaal voorbereiden, welke situaties kunt u in bestaande woningen tegenkomen, wat is het stappenplan van de installatie van een douchewc en welke uitleg geeft u aan de klant na installatie. Daarnaast ontvangt u tips en aanwijzingen over de benodigde service en onderhoud van deze producten.
Voor dit jaar staan voorlopig de volgende trainingen op de agenda: dinsdag 3 maart, woensdag 15 april, maandag 18 mei en donderdag 11 juni. Deelnemers worden beloond met een exclusieve AquaClean-aanbieding voor ambassadeurs.

Deelname is gratis, schrijf u vandaag nog in via www.geberit.nl/cursussen.