Afbeelding

Nieuwe badkamerserie Geberit ONE:

Nieuwe norm door knowhow voor
en achter de wand te combineren

SAMENVOEGEN

De nieuwe Geberit ONE combineert het beste van twee werelden: de wereld achter de muur - de expertise van Geberit - en de wereld voor de muur - de expertise van Sphinx. Vanaf 1 april 2020 worden beide merken één; Geberit. Geberit ONE is de eerste badkamerserie die ontworpen is vanuit deze gecombineerde expertise. De serie biedt baanbrekende, volledig geïntegreerde en uitgebreide oplossingen voor de hele badkamer. Voor en achter de wand is slim gecombineerd in één systeem met veel zichtbare en verborgen voordelen, voor zowel de installateur als de consument.

Geberit ONE gaat verder dan een ‘conventionele’ badkamerserie. Door elementen achter de muur of in de muur te plaatsen die normaal gesproken voor de muur, en dus in het zicht, zitten, ontstaat er een esthetisch strakke en ruimtelijke badkamer. Alleen het hoognodige is zichtbaar. Voor zowel de installateur als de consument heeft dit vele voordelen.

Installatiegemak

Laten we met de voordelen voor de installateur beginnen. Alle techniek is volledig in de voorzetwand geïntegreerd. Hierdoor komt het design volledig tot zijn recht én is de montage snel en foutloos, omdat de installateur alleen de leidingaansluitingen hoeft te maken. Voor de installateur betekent dit concreet een verhoogde planningsbetrouwbaarheid en een efficiënte workflow. Bovendien zijn er geen geluidslekken meer, omdat de leidingen in de voorzetwand akoestisch ontkoppeld zijn.
De Geberit ONE-serie kan uitgevoerd worden in de betrouwbare Geberit Duofix- en GIS-installatiesystemen. Er is de garantie dat rekening wordt gehouden met de vereiste normen en dat de installatie, de bediening en het onderhoud van de badkamerproducten tot in het kleinste detail doordacht zijn.

Consument

Komen we bij de voordelen voor de consument, te beginnen met het gevoel van ruimte in elke badkamer. Dankzij de voorwand oogt de serie ruimtelijk, doordat de ruimte in de voorwand gebruikt wordt voor het huisvesten van de sanitaire technologie én handige opslagruimte. Daarnaast wordt ook echt ruimte gewonnen door onder andere de spiegelkast, de doucheplankjes en de wastafeltechniek in de wand te integreren. Daardoor ontstaat er een indrukwekkende hoeveelheid ruimte in de badkamer.

Opslagruimte

Doordat de afvoer niet door de wastafel loopt maar in de achterwand, verrast de wastafelkast met een indrukwekkende hoeveelheid opslagruimte. In de wand is tevens een geïntegreerde clou overloop voorgemonteerd, waardoor een overloopgat in de wastafel niet meer nodig is. Opvallend zijn de spiegelkast en de douchenis met aflegplankjes. Die zijn ook in de wand gemonteerd, waardoor er optisch geen kast of plankjes aanwezig zijn. Ook hier zijn alle benodigde aansluitingen in de wand weggewerkt. Deze verschuiving van technologie biedt specialisten aanzienlijke kansen. Dankzij nieuwe installatie-elementen wordt de installatie van de Geberit ONE spiegelkast en de Geberit ONE douchenis een integraal onderdeel van de badkamerplanning en voorkomt conflicterende situaties met bijvoorbeeld in de wand weggewerkte leidingen.

Schoonmaakgemak

Geberit ONE is door zijn minimalistische ontwerp en hoogwaardige materialen makkelijk schoon te maken. Zo is het toilet voorzien van de innovatieve TurboFlush-spoelingstechnologie in plaats van een spoelrand die gevoelig is voor bacteriën. Omdat de wandkraan perfect is afgestemd op de binnengeometrie van de wastafel, wordt de hele wastafel schoongespoeld. Dankzij de slimme plaatsing van de innovatieve wastafelafvoer aan de rand van de kom ligt deze niet direct in de lijn van de waterstraal, waardoor de vorming van kalkaanslag en zeepresten wordt verminderd. Het speciale Geberit KeraTect® glazuur zorgt ervoor dat alle keramische oppervlakken langdurige bescherming genieten. KeraTect® wordt gebakken als een speciaal glazuur. Het resultaat is een vrijwel niet-poreus en extreem glad oppervlak dat gemakkelijk en efficiënt schoon kan worden gehouden.

Flexibiliteit

Geberit ONE biedt gebruikers een uitzonderlijk hoge mate van flexibiliteit en duurzaamheid. Het Geberit ONE wandcloset biedt namelijk het voordeel dat deze op verschillende hoogtes geplaatst kan worden. Nu of in de toekomst. Dit biedt een groot voordeel voor mensen die levensbestendig willen wonen. Geberit ONE is een high-end-serie die omzetverhogend werkt voor de installateur en het rendement per gewerkt uur verbetert, omdat er minder bouwfouten gemaakt kunnen worden. Geberit ONE is de oplossing om ontkoppeld te bouwen en biedt daarmee een circulaire oplossing. Tegelijkertijd ervaart de gebruiker een overweldigende beleving van comfort, luxe en ruimte. Niet alleen voor nu, maar ook voor later.

Geberit ONE zet nieuwe normen in de sanitairbranche. Het toont de baanbrekende mogelijkheden die ontstaan wanneer knowhow in sanitaire technologie achter de muur slim gecombineerd wordt met de ontwerpexpertise voor de muur.

Voor meer informatie verwijzen we naar www.geberit.nl/producten/badkamerseries/geberit-one.