Wat heb je nodig voor een elektra-aansluiting:

- ¾' ribbenbuis (+/- 5 meter)

- Flexbuisclip (2 stuks)

- Lasdoos spatwaterdicht

Tijdens het plaatsen van het Geberit inbouwreservoir kan de ribbenbuis aangesloten worden op de centraaldoos van de sanitaire ruimte en op het aansluitpunt van het inbouwreservoir dat zich 5 cm rechts naast de valpijp bevindt. De ribbenbuis wordt met de 2 flexbuisclips gefixeerd op het inbouwreservoir. Wanneer er een snoer voor de 230V-voeding door de ribbenbuis is aangebracht kan hierop de spatwaterdichte lasdoos worden aangesloten die in de holle ruimte van het closet geplaatst kan worden. Vanuit de lasdoos zal de aansluiting voor de AquaClean gemaakt worden.

Elektra-aansluiting in bestaande situatie met inbouwreservoir

Wanneer er onverhoopt geen stroom is voorbereid dan hoeft dat geen probleem te zijn. In de praktijk is het vaak mogelijk om achteraf een stroomvoorziening voor het toilet te maken. Stroom kan namelijk worden aangelegd via een kruipruimte onder het toilet of via een meterkast of andere ruimte die grenst aan de toiletruimte of badkamer.

Geberit AquaClean designplaat

Is de badkamer uitgerust met een wandcloset en wil uw klant toch van de dagelijkse reiniging met water en van het gevoel van frisheid en hygiëne genieten? De Geberit AquaClean designplaat is de snelle oplossing voor het aanbrengen van de benodigde elektra- en wateraansluitingen. Onaantrekkelijk leidingwerk op de tegels is verleden tijd, omdat de elektra- en wateraansluiting door de designplaat verborgen wordt.

Ga voor meer informatie en slimme montagefilms naar www.geberit.nl/klaarvoordetoekomst.