Afbeelding
Ben Huggler

Zit u echt
comfortabel?

Heeft u enig idee hoeveel tijd we gemiddeld per week op de wc zitten? De schattingen lopen uiteen tussen de 45 minuten en een uur. Als u iedere minuut hiervan met een tijdschrift zou doorbrengen, dan kunt u per jaar heel wat jaargangen AutoVisie uitlezen. Hoe lekker is het dan als u daar zorgeloos en comfortabel van kunt genieten?

De wc is voor veel mensen dé plek om te ontspannen. Ruim de helft van de Nederlanders neemt de krant regelmatig mee en als u de smartphone op de gang laat liggen verkeert u echt in de minderheid: 80% gebruikt de tijd namelijk om Facebook en Instagram te checken. Ongetwijfeld trekken veel mensen nu een vies gezicht, maar of dat terecht is valt te betwijfelen. Op het scherm van een smartphone krioelen tien keer meer bacteriën dan op een wc-bril. Als u een waterstraal het reinigende werk laat doen, dan kunt u nog meer van alle toiletactiviteiten genieten en houdt u uw handen schoon. Al hangt dát comfort wel af van de kwaliteit van de waterstraal.

Volgens Van Dale is comfort 'alles wat het leven aangenaam en gerieflijk maakt'. Het is dus meer dan de optelsom van functionaliteiten, ook gemak, kwaliteit en betrouwbaarheid horen daarbij. Wat dat betreft kunt u een douchewc vergelijken met een auto: het gaat om de comfortbeleving. Als u een douchewc uitprobeert dan wilt u voelen hoe hard de straal is, of het water een aangename temperatuur heeft, hoe eenvoudig de bediening is én of u goed schoon wordt. Terwijl u tijdens een testrit met de auto wilt ervaren hoe goed de wegligging is en hoe soepel de motor reageert. Bovendien zult u voordat u uw handtekening zet, meestal nagaan of u te maken heeft met een betrouwbaar merk. Het zijn namelijk niet alleen de carrosserie en de motor die u een prettig gevoel geven, het is de totale beleving.

Wat ik hiermee wil zeggen is dat een ontwerp er nog zo mooi uit kan zien en de extra opties nog zo aanlokkelijk zijn, maar dat de kennis en ervaring die 'onder de motorkap' verscholen gaan de bedrijfszekerheid en kwaliteit bepalen. En dat is precies waarin AquaClean zich onderscheidt: meer dan 40 jaar ervaring! Daar zijn we trots op en dat laten we de gebruikers ook graag ervaren tijdens een 'testrit'. Hierdoor weten zij welk comfort zij mogen verwachten van een douchewc. En zoals het een A-merk betaamt, houdt de service daar niet mee op. We staan voor ons product; niet alleen vandaag, maar ook morgen en overmorgen. We zorgen ervoor dat u de douchewc snel en vakkundig kunt plaatsen, onze serviceafdeling staat altijd voor u klaar én onderdelen zijn ook de komende decennia nog leverbaar. Dat is zorgeloos Zwitsers comfort!