Afbeelding
Geberit

Het fenomeen douchewc duikt steeds vaker op in de media en consumenten worden er daardoor mee geconfronteerd. De douchewc wordt daarmee steeds bekender bij een groot publiek. Wij hebben drie opvallende berichten verzameld.

Chantal Jansen test douchewc bij Waylon

Chantal Jansen heeft op RTL een nieuw programma: Chantals Pyjama Party. Daarvoor loopt ze een dag mee met bekende Nederlanders én ze brengt er de nacht door. Onlangs bracht ze een bezoek aan de bekende excentrieke zanger Waylon en wat bleek: Waylon is al overtuigd van de voordelen van het reinigen met water na een toiletbezoek want hij beschikt over een Geberit AquaClean Mera douchewc. Chantal Jansen wilde dat natuurlijk ook weleens proberen. Dat leverde hilarische beelden op. Twee korte fragmenten zijn terug te vinden op de Geberit Facebookpagina.

Bron: (www.facebook.com/Geberit.NL).

Sproeien we in de toekomst allemaal onze billen schoon?

Grote kans dat je ze (op vakantie) weleens bent tegengekomen: toiletten met een sproeier waarmee je na de grote boodschap je billen schoon kunt spoelen. De wc met douchefunctie lijkt nu ook in Nederland zijn opmars te maken.
De Japanse wc komt steeds vaker voor in Nederlandse badkamers. Deze luxe wc's bevatten niet alleen een sproeier met lauwwarm water die de billen schoonspoelt, maar ook een verwarmde bril. Sommige zijn zelfs voorzien van muziek om 'nare geluiden' te overstemmen. Een totaal nieuwe wc-experience dus.

Bron: RTL Nieuws.

Top 3 populaire woonoplossingen

De meest opvallende top-3 woningaanpassing voor ouderen is ongetwijfeld het douchetoilet. Als je ouder en strammer wordt, kan het lastiger zijn om de eigen hygiëne op het toilet te verzorgen. Dit is heel vervelend. De eigen bips niet kunnen afvegen, kan gezien worden als een enorme inbreuk op de privacy.
De andere twee oplossingen zijn de traplift en de inloopdouche.

Bron: Thuiscomfort.nl