Afbeelding
Hans Peijs

Laat hier uw geïnteresseerde klant een douchewc ervaren

Drie ingerichte mobiele showrooms met werkende Geberit AquaClean douchewc's en natuurlijk de gespecialiseerde medewerk(st)ers van Geberit die alle vragen over de douchewc kunnen beantwoorden. Dit zijn de vaste bestanddelen van een grote promotiecampagne waarmee Geberit dit jaar de Geberit AquaClean douchewc onder de aandacht brengt. Dit najaar zijn er meerdere events waar consumenten de douchewc kunnen ervaren.

De kans dat u als installateur vragen krijgt over de AquaClean wordt steeds groter nu Geberit danig aan de weg timmert om deze douchewc onder de aandacht te brengen van een groot publiek. Dat is allemaal leuk voor u als installateur want het draagt bij aan de omzet, maar we kunnen ons ook voorstellen dat u niet weet hoe en waar u een mogelijke klant een douchewc kunt laten ervaren. Welnu, daar is een oplossing voor. De AquaClean komt namelijk naar de consument toe. Geberit beschikt namelijk over drie mobiele showrooms met werkende Geberit AquaClean douchewc's die ook komend najaar weer een aantal evenementen en beurzen zullen bezoeken.

De persoonlijke ervaring

Geberit zet de mobiele showrooms in om consumenten een persoonlijke ervaring aan te bieden met de douchewc, want er gaat niets boven de eigen ervaring. De eerste keer is misschien nog even onwennig, maar dit gevoel verdwijnt snel zodra je weet wat je kunt verwachten én je het wezenlijke gevoel van frisheid hebt ervaren.
Deze mobiele showrooms zorgen niet alleen voor comfortabele en hygiënische toiletten ter plaatse, maar vooral belangrijk is dat bezoekers de douchewc rustig kunnen uitproberen. Installateurs op hun beurt kunnen hierop inspelen door (potentiële) klanten te wijzen op de aanwezigheid van een testmogelijkheid in de buurt.

Hier staan de mobiele showrooms nog in 2019:

- Limburg Mooiste, Schouwburgplein, Heerlen, 28-09-2019 t/m 29-09-2019.
- Masters of LXRY, RAI, Amsterdam, 12-12-2019 t/m 16-12-2019.
Kijk voor meer informatie op www.geberit-aquaclean.nl/testen.

Meer mogelijkheden voor een ervaring

Naast de evenementen en beurzen kan uw klant of uzelf ook een afspraak maken bij het Geberit AquaClean Experience Center in Nieuwegein of bij de Sphinx showroom in Maastricht om de verschillende Geberit AquaClean-modellen te ervaren en te vergelijken. Bel voor een afspraak naar 030 - 605 77 70. De adresgegevens zijn:
- Geberit hoofdkantoor - op afspraak - Fultonbaan 15, Nieuwegein.
- Sphinx showroom - op afspraak - Stationsplein 8D, Maastricht.

En nog meer opties

De Geberit AquaClean kan tevens worden ervaren in een aantal testhotels en één bed and breakfast. Zie hiervoor het uitgebreide artikel op pagina 3. In 2020 zal Geberit opnieuw tientallen evenementen bezoeken.

Gebruikers die overtuigd waren van de douchewc konden direct meer informatie aanvragen.
Afbeelding
Afbeelding