Afbeelding
Geberit

Schoonmaakgemak dient de gebruiker van de AquaClean

Bij de ontwikkeling van de AquaClean douchewc's accepteert Geberit geen compromissen op de gebieden kwaliteit, hygiëne en reinheid. Spoelrandloze keramieken zijn daarom tegenwoordig de standaard. Dat levert onder meer veel schoonmaakgemak en is bovendien een stuk aangenamer voor het milieu, want allerlei chemische schoonmaakmiddelen zijn niet meer nodig.

De praktisch volledig zelfreinigende AquaClean douchewc's vallen op door de hoogwaardige materialen. Dankzij de geïntegreerde technologie zijn er amper nog ontoegankelijke zones waarin vuil zich ophoopt.

Krasbestendig

Het speciale KeraTect® glazuur is vuilafstotend, krasbestendig, zeer onderhoudsvriendelijk en voorkomt de opbouw van bacteriën en ziekteverwekkers.

Kalkvorming voorkomen

En om kalkvorming te voorkomen heeft Geberit een automatisch ontkalkingsprogramma ontwikkeld om de prestatie van de douchewc op lange termijn te verzekeren. Het ontkalkingsprogramma zorgt ervoor dat alle onderdelen die in aanraking komen met water ontkalkt worden. De douchewc geeft zelf aan wanneer er ontkalkt moet worden. Uw klant hoeft zich dus geen zorgen te maken over de hygiëne van de douchewc.

Voordelen op een een rij

Alle hygiënische voordelen van de Geberit AquaClean douchewc op een rij:
• Wandcloset zonder spoelrand met TurboFlush-spoeltechnologie. De unieke spoelprestatie van de TurboFlush-spoeltechnologie is niet alleen hygiënischer dan gewoon doorspoelen, maar ook merkbaar stiller. Dankzij de innovatieve technologie is het closet eenvoudig schoon te maken.

• Wc-zitting en -deksel zijn eenvoudig te verwijderen. Door de QuickRelease-functie kunnen de wc-zitting en de -deksel moeiteloos worden verwijderd voor een eenvoudige reiniging.

• Ontkalken. Een speciaal ontwikkeld ontkalkingsprogramma verwijdert kalkafzetting van plekken die in aanraking komen met water. Het ontkalken verloopt hierbij net zo simpel als bij een koffiemachine. Op de afstandsbediening, het bedieningspaneel aan de zijkant en de AquaClean-app wordt aangegeven wanneer ontkalken nodig is.

• Geen vervuilde oppervlakken. De douchearm wordt automatisch voor en na gebruik schoongespoeld met water. Zo is hij altijd schoon als u de douchefunctie activeert.

• Spoelrandloos. De Geberit AquaClean Tuma douchewc beschikt over een Rimfree®-wandcloset zonder spoelrand. Ook de Geberit AquaClean Mera en Sela hebben een spoelrandloos closet. Beide technologieën zorgen ervoor dat er geen verborgen plekken zijn waar vuil en bacteriën zich kunnen ophopen. Hierdoor is elk closet eenvoudig en snel schoon te maken.

Afbeelding