Afbeelding
Geberit

Kwaliteit van de straal bepaalt de douchewc ervaring

Wie eenmaal de luxe van een douchewc heeft ervaren, wil niets anders meer; de geïntegreerde warmwaterdouche zorgt namelijk voor een fris en schoon onderlichaam. Dat is duidelijk. Wat nog niet voor iedereen duidelijk is, is dat de ene straal de andere niet is. Geberit biedt ook op dit gebied het allerbeste, want alle douchewc's van Geberit zijn uitgerust met de gepatenteerde innovatieve WhirlSpray-douchetechnologie.

Iemand kiest voor een douchewc vanwege de voordelen van een geïntegreerde warmwaterdouche. Essentieel is dat die optimaal zijn werk doet én comfortabel aanvoelt. Immers, je gebruikt hem elke dag. Voor Geberit is kwaliteit essentieel, dus ook bij de waterstraal. En dat is gelukt.
De WhirlSpray straal is namelijk niet zomaar een straal, maar een roterende straal waar lucht aan wordt toegevoegd. Deze unieke combinatie zorgt voor ontelbare luchtbellen in het water die een optimale, vederzachte reiniging garanderen.
WhirlSpray is een gepatenteerde technologie en daarom alleen te vinden in douchewc's van Geberit. De AquaClean modellen Sela, Tuma en Mera zijn alle uitgevoerd met deze vederzachte WhirlSpray.

TIP VOOR INSTALLATEURS

Zorg ervoor dat uw klanten voordat ze een Geberit AquaClean aanschaffen de waterspray kunnen ervaren. De ene straal is namelijk de andere niet. Dat kan bijvoorbeeld in de showroom bij Geberit, maar net zo god in een van de testhotels. Zie het uitgebreide artikel op pagina 3.

Meer informatie op www.geberit-aquaclean.nl/whirlspray.