Geberit AquaClean Sela wint twee designprijzen

De Geberit AquaClean douchewc valt niet alleen in de smaak bij de gebruikers, maar ook bij designers. Geberit is eerder dit jaar vereerd met de Red Dot Award en de iF Design Award 2019 voor de nieuwe Geberit AquaClean Sela douchewc. Het ontwerp is van de vermaarde industrieel ontwerper Christoph Behling,

De Red Dot Award en iF Design Award 2019 zijn twee van de meest begeerde internationale designprijzen. Als een product een van de twee awards wint, dan is dat een teken dat in elk geval aan het ontwerp niks mankeert en dat het product opvalt.

Vernieuwd

Dit jaar was het dus de Sela die beide awards in de wacht sleepte. De nieuwe Sela, die is ontworpen door Christoph Behling, is de nieuwste toevoeging aan de Geberit AquaClean douchewc-serie. Deze stijlvolle en fraaie douchewc past bij vrijwel elk badkamerdesign vanwege het minimalistische ontwerp en de tijdloze lijnen.

WhirlSpray

De douchewc bevat de unieke, gepatenteerde WhirlSpray douchetechnologie, die door de beluchting van de roterende waterstraal zorgt voor een vederzachte en tegelijk optimale reiniging van het onderlichaam. Het closet is spoelrandloos en spoelt stiller en grondiger door de efficiƫnte TurboFlush-spoeling. De zitting van de douchewc is voorzien van een QuickRelease-functie, waardoor de wc-bril en de deksel snel verwijderd kunnen worden voor een eenvoudige reiniging.

Handig is ook het discrete oriƫntatielicht aan de muurzijde van de nieuwe AquaClean Sela. Dat geeft precies genoeg licht om 's nachts de weg naar het toilet te vinden. Verder bevat de douchewc een afstandsbediening en zijn de comfortfuncties ook te bedienen met de AquaClean-App.

Meer informatie over de bekroonde Geberit AquaClean Sela is te vinden op www.geberit-aquaclean.nl/sela.