Afbeelding
Geberit

Speciaal voor installateurs: Geberit AquaClean hands-on training

Speciaal voor installateurs is er de Geberit AquaClean hands-on training. Wat deze inhoudt leggen we uit.

De douchewc wordt elk jaar populairder en installateurs krijgen steeds vaker de vraag om een douchewc te installeren. Consumenten komen onder andere in aanraking met de douchewc door mond-op-mond reclame, marketingcampagnes, beurzen en andere evenementen zoals de Geberit AquaClean roadshow.
Om mee te gaan in deze ontwikkeling, is het voor u als installateur belangrijk om volledig op de hoogte te zijn van de installatiewijze, onderhoud, service en natuurlijk ook verkoopargumenten van een Geberit AquaClean douchewc. Als fabrikant van douchewc's stelt Geberit graag haar kennis en ervaring ter beschikking aan installateurs, ter vergroting van uw succes. Dit heeft onder meer geleid tot de nieuwe Geberit AquaClean hands-on training voor installateurs.

Wat komt u te weten?

Tijdens de Geberit AquaClean training komt u alle ins en outs te weten over de douchewc. Een klein onderdeel omvat theorie, waaronder de verkoopargumenten richting uw klant, de voordelen van een douchewc voor de klant maar ook de voordelen voor u als installateur (inclusief een rekenmodel waaruit blijkt dat het winstgevender kan zijn om een douchewc te installeren in plaats van een standaard toilet) en een overzicht van de beschikbare modellen en functies.

Hands-on

Het grootste onderdeel van de training is hands-on. Hoe kunt u uw installaties optimaal voorbereiden, welke situaties kunt u in bestaande woningen tegenkomen, wat is het stappenplan van de installatie van een douchewc en welke uitleg geef je aan de klant na installatie.
Daarnaast ontvangt u tips en aanwijzingen over de benodigde service en onderhoud van deze producten. Doordat u installatie, onderhoud en service daadwerkelijk in de Geberit praktijkruimte uitvoert, krijgt u hierin optimaal inzicht en behendigheid.

Word AquaClean montagespecialist

Gezien de stijgende vraag naar Geberit AquaClean douchewc's, verwacht de consument dat Nederlandse installateurs en monteurs tot voldoende kennis over de douchewc beschikken. Door Geberit opgeleide en gekwalificeerde installateurs profiteren daarom ook van diverse voordelen:

· Certificaat van deelname, waarna u zich officieel Geberit AquaClean montagespecialist mag noemen.

· Geberit AquaClean promotiepakket zoals een t-shirt en sticker voor uw bestelbus, wij stellen materiaal ter beschikking voor uw eigen promotiemateriaal, bijvoorbeeld voor in brochures of op uw website: teksten, foto's en video´s, etc.

· U wordt actief door Geberit gepromoot als AquaClean montagespecialist op social media, beurzen, onze website, etc.

· Profiteer van speciale aanbieding voor u en uw klant.

Exclusieve aanbieding na volgen training

Het is de bedoeling om de Geberit AquaClean training regelmatig te laten plaatsvinden. De eerste trainingen zijn gepland op dinsdag 9 juli, dinsdag 16 juli, woensdag 3 september en maandag 16 september. Mocht het u op deze data niet schikken wees dan niet getreurd, in het najaar volgen er meer trainingen waarvan de data later bekend worden gemaakt. Deelnemers van de training worden tevens beloond met een exclusieve AquaClean aanbieding. Genoeg redenen voor het volgen van de Geberit AquaClean training in het Geberit Informatiecentrum in Nieuwegein. Deelname is gratis, schrijf u vandaag nog in via www.geberit.nl/cursussen!