Afbeelding
Geberit

Bob installeert graag een douchewc, 'Maar alleen de Geberit AquaClean'

Hoi, mijn naam is Bob en ik ben al 15 jaar trotse eigenaar van mijn eigen installatiebedrijf. In al die jaren heb ik al heel wat gezien en geïnstalleerd. Nu krijg ik steeds meer de vraag of ik een douchewc wil installeren. Dat wil ik wel, maar alleen als het een Geberit AquaClean douchewc is. Dan weet ik zeker dat de kwaliteit goed is en dat ik het snel en eenvoudig kan installeren.

Klopt het dat je tegenwoordig steeds vaker vragen krijgt over een douchewc?

"Ik merk inderdaad dat daar steeds meer vraag naar komt. Ik lees er ook in vakbladen en tijdschriften en op sociale media steeds meer over en dat wakkert de vraag aan."

Welke rol heb jij dan als installateur?

"In de eerste plaats de rol van adviseur en in de tweede plaats, als het tot aanschaf komt, van installateur."

Hoe adviseer je je klanten?

'Elke minuut die de klant minder in de rommel zit vanwege een renovatie is winst'

"Ik heb al een aantal mensen doorgestuurd naar Geberit. Daar zitten medewerkers die er alles over weten en daar is het Geberit AquaClean Experience Center waar consumenten alle modellen kunnen zien en voelen én kunnen ervaren. Ik heb daarna weer contact met hen gehad en ze zijn allemaal positief. Nu is het aan mij om ervoor te zorgen dat het daar gekozen model keurig geïnstalleerd wordt."

Zelf wil je er ook graag één, toch?

"Ja, en daarom ben ik heel blij met de test@home actie die Geberit heeft bedacht. Dan kun je gratis drie maanden thuis een douchewc uitproberen, en daarna krijg je van Geberit een super aanbieding als je de douchewc wilt houden en daar ga ik natuurlijk vanuit! Mooier en makkelijker gaat het niet worden dus daar ga ik zeker gebruik van maken."

Je wilt graag een douchewc installeren, maar alleen als het een douchewc van Geberit is. Waarom?

"Dan weet ik zeker dat de kwaliteit goed is en dat ik het snel en eenvoudig kan installeren. Maar ook de nazorg, aangezien ik geen gezeur wil hebben met service en onderhoud.''

Is snel en eenvoudig installeren dan zo belangrijk?

"Absoluut, om een aantal redenen. Snelheid is belangrijk omdat ik en al mijn collega's het razend druk hebben en dan is het pure winst dat je zo veel mogelijk werk in zo min mogelijk tijd kunt doen. Onder eenvoudig installeren versta ik onder andere dat ik een AquaClean in mijn eentje kan installeren en dat kan makkelijk. Geberit heeft daar goed over nagedacht."

Kortom?

"Ik verwacht de komende tijd veel van de douchewc en ik sta paraat om mijn klanten het beste product aan te bieden. En dat is een Geberit AquaClean douchewc."