Afbeelding
QMusic

DJ Domien Verschuuren maakt kennis met douchewc

De douchewc inspireert steeds meer programmamakers op radio en tv. Ook DJ Domien Verschuuren raakte geïnspireerd door de douchewc.

In een van zijn uitzendingen voor Qmusic (elke werkdag tussen 16.00 en 19.00 uur) had Domien telefonisch contact met Robin van den Brink, conceptmanager Geberit AquaClean. Verschuuren vroeg zich af of de douchewc echt werkt en legde die vraag neer bij Van den Brink. Die nodigde Verschuuren vervolgens uit om langs te komen in het Geberit AquaClean Experience Center in Nieuwegein om de douchewc zelf te ervaren. Daar gaf Verschuuren gehoor aan.

Live vanaf het toilet

Verschuuren liet zich eerst informeren waarom de douchewc steeds populairder wordt en welke functies een Geberit AquaClean zoal heeft. Aansluitend maakte hij met videocamera gebruik van een toilet om zijn ervaring te delen op Facebook. Resultaat is een hilarisch filmpje waarin de DJ met allerlei grimassen met de kijkers deelt hoe zijn billen eerst worden gereinigd en vervolgens worden geföhnd. Zijn conclusie: dit is inderdaad comfortabel.

Het filmpje is te zien op https://www.facebook.com/QmusicNL