Afbeelding
Geberit

Geberit AquaClean
Sela: goed kan beter

Geberit heeft 1 april dit jaar de nieuwe AquaClean Sela douchewc geïntroduceerd. Het uiterlijk is nog eleganter vormgegeven en de douchewc biedt nieuwe en verbeterde functies voor extra comfort. De nieuwe Sela heeft inmiddels twee van de meest begeerde internationale designprijzen gewonnen: de Red Dot Award en iF Design Award 2019. Maar veel belangrijker zijn de louter positieve reacties van consumenten. Ook installateurs zijn enthousiast vanwege de eenvoudige en snelle montage van deze douchewc.

De Geberit AquaClean Sela is in 2013 geïntroduceerd, is enorm populair en is nu dus verbeterd. Dit alles naast de volledige facelift die deze douchewc heeft gehad. Welke bijzondere vernieuwingen zitten er zoal in? Het zijn er zes en die zetten we graag op een rij:

- De gepatenteerde WhirlSpray douchetechnologie zorgt voor een vederzachte en tegelijk optimale reiniging van het onderlichaam. De WhirlSpray is een roterende straal waar lucht aan wordt toegevoegd. Dit zorgt voor luchtbellen in het water en die garanderen de optimale reiniging.

- De nieuwe AquaClean Sela is spoelrandloos waardoor schoonmaken veel makkelijker is.

- De spoelrandloze douchewc beschikt over de efficiënte TurboFlush spoeling en de binnenzijde van het closet heeft een aangepaste vorm. Hierdoor spoelt het toilet grondiger en met minder water dan een normale spoeling. Bovendien spoelt het zo zachtjes dat er niemand 's nachts wakker van wordt.

- Handig voor 's nachts is het discrete oriëntatielicht van de nieuwe AquaClean Sela.

- De zitting is voorzien van een QuickRelease functie, waardoor de wc-bril en de deksel snel verwijderd kunnen worden. Op deze manier zijn zelfs de bevestigingen goed schoon te houden.

- Het keramiek is voorzien van het speciale KeraTect® scratchproofglazuur. Bacteriën en ziektekiemen krijgen hierdoor geen kans en het zorgt voor een langdurige bescherming van het keramiek.

Montagegemak

Montagegemak is ook vanzelfsprekend. De nieuwe AquaClean Sela is door slechts één monteur nauwkeurig en makkelijk te plaatsen. Alle technische componenten zijn in een compacte, functionele eenheid geïntegreerd. Deze eenheid wordt van bovenaf in het keramiek geplaatst en blijft voor onderhoud gemakkelijk toegankelijk. Tijdens de installatie biedt de douchewc eenvoudig toegang tot de bevestiging van het closet.

Wilt u meer weten? Op de website www.geberit-aquaclean.nl/sela vindt u alle informatie.

Afbeelding