AquaClean Tuma compleet wc-systeem en losse toiletzitting
AquaClean Tuma compleet wc-systeem en losse toiletzitting gebwe

Installatiegemak staat bij de
Geberit AquaClean voorop

De drie nieuwste en meest geliefde modellen van de Geberit douchewc zijn: de Tuma, Mera en Sela. Alle modellen hebben verschillende designs en functies. Dat betekent dat er ook voor uw klanten altijd een passend model is. Op deze pagina staan per model de voordelen, zodat u uw klant optimaal kunt informeren. En zonder uitzondering heeft Geberit gezorgd voor zorgeloos montagegemak. Dat noemen wij Slim Bekeken!

Gaat uw klant voor de ultieme wellness ervaring en pure luxe op het toilet, dan is er de Geberit AquaClean Mera. Heeft klant een beperkt budget, ook dan hebben wij dé douchewc, want er is al een douchewc verkrijgbaar vanaf €585 excl. BTW. Daarnaast is er ook gelang de situatie – renovatie of nieuwbouw, koop- of huurwoning – altijd passende oplossing in het assortiment douchewc's van Geberit, van een compleet systeem tot een losse zitting op het bestaande toilet.

Praat dus over een douchewc met uw klant en geeft uw klant die keuze. U kunt zo niet alleen uw expertise laten gelden, maar gaat ook gegareerd tevreden klanten krijgen! Want wie eenmaal een douchewc heeft ervaren, wil echt nooit meer zonder.

We stellen daarom de nieuwste modellen nog even aan u voor: Geberit AquaClean Tuma, Sela en Mera. Er zijn nog meer modellen beschikbaar, kijk voor een volledig overzicht op www.geberit-aquaclean.nl/assortiment.

AquaClean Mera warmeluchtfohn
AquaClean Sela
AquaClean Mera douchewcs
AquaClean Tuma verwarmde wc-zitting
AquaClean Sela ladydouche