Nieuwe cursus Geberit: Basistraining voor de zelfstandige professional

TRAINING

Een installateur van sanitair voorzieningen doet meer dan enkel badkamerkeramiek installeren en onderhouden. Er is namelijk steeds meer vraag naar veelzijdige professionals die verstand hebben over bijvoorbeeld de constructie waar het toilet tegenaan geplaatst moet worden, de afvoertechniek en het waterdicht maken van de badkamer. Tijdens de training wordt aan de hand van een voorbeeldbadkamer ingegaan op deze vraagstukken. Uiteraard loopt Geberit ook het assortiment van keramiek en andere Geberit producten langs zodat u in staat bent antwoordt te geven op vragen die uw klant kan stellen.

Om de praktijksituatie zo realistisch mogelijk te maken heeft Geberit in het praktijklokaal een halfhoge wand nagebouwd. Daarnaast is er natuurlijk de unieke afvoertoren, bestaande uit een transparante leidingsysteem waar u kunt zien wat er bij gebruik in de leidingen gebeurt. Uiteraard wordt dit tijdens de training uitgebreid gedemonstreerd.

Kortom een dag waarbij veel onderwerpen aan bod komen zodat u met deze kennis direct de volgende dag mee aan de slag kunt.

De eerste cursusdagen zijn gepland op dinsdag 10 maart en maandag 15 juni 2020.

Aanmelden voor de cursus kan via www.geberit.nl/cursussen. Deelname is gratis.