Afbeelding van vloer met inleg van onderstaand plaatje.
Afbeelding van vloer met inleg van onderstaand plaatje. Onbekend

Snel en vakkundig advies
voor uw vloerverwarmingsproject

VLOERVERWARMING

Elk vloerverwarmingsproject vereist maatwerk. Elk project moet dus nauwkeurig worden uitgewerkt met uiteindelijk hetzelfde doel: een comfortabel binnenklimaat, zowel in de winter als in de zomer. De projectafdeling van ROBOT Vloerverwarming is u hierbij graag van dienst!

Robot Vloerverwarming heeft naam gemaakt met haar complete en kwalitatief hoogstaande assortiment compacte verdeelunits. Maar ROBOT doet meer. Als vloerverwarmingsspecialist geven wij u advies over het gehele systeem, stellen wij legplannen en materiaalspecificaties op en leveren wij ook alle benodigde materialen voor uw vloerverwarmingsproject.

Dit totaalpakket van diensten en producten maakt ROBOT tot de ideale partner voor de uitwerking van uw vloerverwarmingsproject!

- Professioneel advies. Onze ervaren projectspecialisten denken graag met u mee en werken voor elk project de meest passende oplossing uit. Voor zowel woningbouw als utiliteitsbouw, nieuwbouw en renovatie.

- Van ontwerp naar legplan en materiaalspecificatie. Op basis van uw ontwerp wordt een volledig legplan uitgewerkt waarop alle relevante informatie wordt vermeld zoals locatie van de verdeler, verlegafstand, buislengte per groep, wattage per m2 en benodigd aantal liter water per uur.

Wij zorgen voor snelheid in uw project

- Gedegen en snelle projectafhandeling. Wij zorgen voor snelheid in uw project zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen.

- Persoonlijke service. Wij heten ROBOT maar werken puur mensgericht; persoonlijke service is onze focus. Wij zijn u gedurende het hele project, en zelfs daarna nog, graag van dienst.

- Compleet assortiment. Wij leveren alles voor een complete vloerverwarmingsinstallatie. Denk aan legplannen, vloerverwarmingsbuis, diverse ruimteregelingen (bedraad en draadloos), bevestigingsmateriaal (waaronder tackerplaat en draadstaalmatten) en de bekende compacte ROBOT verdeelunits voor zowel hoog- als laagtemperatuursystemen.

- Vertrouwde ROBOT-kwaliteit. Op onze productielocaties in Nederland worden de ROBOT-verdelers gefabriceerd. Wij gebruiken hiervoor hoogwaardige materialen zoals 3 mm dik Europees staal, hoogwaardige appendages en A-merkpompen. Onze 100% kwaliteitscontrole - elke verdeelunit wordt individueel afgeperst - zorgt ervoor dat alleen verdelers van hoge kwaliteit hun weg naar de klant vinden.

Heeft u vragen of wilt u een advies op maat? Neem dan contact op met de specialisten van ROBOT!
Mail (info@robotclimate.com) of bel (078 - 641 1619).

Afbeelding van vloer met inleg van onderstaand plaatje.