Afbeelding
Geberit

VSK heeft de focus op kennisoverdracht

VAKBEURS

Installatietechniek staat voor grote uitdagingen en de installateur heeft lang niet altijd de oplossing paraat. Een van de oplossingen is om kennis van alle belangrijke partijen in de branche te bundelen en over te dragen. En daar ligt precies de focus van de komende VSK, die van 4 t/m 7 februari plaatsvindt in de Jaarbeurs in Utrecht.

De installatiesector profiteert volop van de energietransitie, klimaatontwikkeling en duurzaamheid, maar aan de andere kant vragen deze issues ook veel inspanning van zowel de installateurs als van de toeleveranciers. En dat het snel gaat, is een feit. Waar bijvoorbeeld in 2018 slimmer werken en de warmtepomp in het middelpunt stonden, geldt dat nu voor allerlei oplossingen om de energietransitie een boost te geven. Wat de toekomst nog aan technische ontwikkelingen gaat brengen weet niemand, maar tijdens de VSK wordt wel duidelijk in welke richting grote partijen het zoeken.

Niet alleen grote thema's

Maar het gaat niet alleen over de grote thema's. Het gaat vooral ook om de installateurs zelf. Waar worden zij blij van? Welke bedrijfswageninrichting past het best? Welke kleding zit het lekkerst? VSK krijgt daarom in het hart van de beurs een plek waar dit soort vragen beantwoord worden. Hier zal ook VSK-kennispartner Techniek Nederland een inhoudelijk programma speciaal voor installateurs neerzetten.
Voor Geberit is de VSK het eerste fysieke podium waar wordt bekendgemaakt dat Sphinx op 1 april volgend jaar Geberit wordt. Deze boodschap zal voor de bezoekers niet te missen zijn.