Afbeelding
Geberit

Onzichtbaar onderhoudsgemak kenmerkt Preda en Selva urinoir

Tijdbesparing is slechts een van de talenten

ONDERHOUD

Een urinoir dat nooit meer van de wand hoeft voor onderhoud. Waar u niet onder hoeft te liggen omdat de sifon verstopt is én waar onderhoudswerkzaamheden eerder een kwestie van minuten zijn dan van uren. Deze voordelen bieden de Geberit urinoirs Preda en Selva. Alle vitale elementen zijn namelijk goed bereikbaar, zelfs de sifon en de aansturing. En de montage? Daar draait u uw hand niet voor om.

Of het nu gaat om openbare toiletten of om sanitaire ruimtes in de horeca of zorginstellingen, tijd en hygiëne zijn altijd belangrijke factoren om rekening mee te houden. Zowel bij installatie als bij onderhoud. In toenemende mate zal u gevraagd worden om snel en schoon te werken. En daar komt de laatste jaren nog de factor duurzaamheid bij. De urinoirs Preda en Selva bieden al die voordelen. Het plaatsen en onderhouden was nog nooit zo eenvoudig en er is zelfs een waterloos urinoir beschikbaar.

Installatie

De installatietijd blijft beperkt doordat de geïntegreerde sturing in het urinoir zelf zit. U bent er bovendien van verzekerd dat de urinoirs tot 150 kg belast kunnen worden én keurig in het gelid hangen. Daarnaast hoeft u geen sleuven te frezen voor de elektronische aansturing. Preda en Selva worden namelijk geleverd met een net- of batterijvoeding en zelfs met een generator. En voor renovaties is een speciale renovatieset beschikbaar, zodat je op plaatsen waar nog oude Geberit urinoirsturingen zitten, makkelijk kunt upgraden naar de nieuwste techniek.

Grootste winst

Maar de grootste winst behaalt u na de montage. Door de slimme, geïntegreerde oplossingen wordt ook het onderhoud een fluitje van een cent. Zo is de sproeikop vanaf de voorzijde toegankelijk en kunt u de sifon van bovenaf bereiken. Onderhoud en schoonmaken worden daardoor niet alleen eenvoudiger, u spaart ook veel kostbare tijd uit. En dat gaat ook op voor de aansturing. Het dockingstation bevindt zich aan de onderzijde van de urinoirs; aan het zicht onttrokken, maar toch goed bereikbaar. In het dockingstation zit de geïntegreerde urinoirsturing. Die bevat de bedieningselektronica, de elektrische voeding en een magneetklep. Daardoor heeft u slechts één hand nodig om het dockingstation te verwijderen. U hoeft er zelfs het water niet voor af te sluiten.

Voordelen Selva en Preda op een rij:
- Slimme, geïntegreerde oplossingen die het onderhoud vereenvoudigen.
- Snelle en vakkundige montage dankzij de speciale wandbevestiging.
- Speciale renovatiesets beschikbaar.
- Ook waterloos leverbaar.

Ga voor meer informatie over deze tijdbesparende urinoirs naar www.geberit.nl/urinoir.

Afbeelding