Dion Ketelaars is al 113 jaar een begrip

Dion Ketelaars Installatietechniek is in het Tilburgse een zeer bekende naam, want het familiebedrijf bestaat al 113 jaar. Leuk detail: Het bedrijf is in 1906 opgericht door Jos Ketelaars, die daarvoor in dienst was bij koperslager J. Willekens op de Heuvel en die goede man moet Koning Willem II hebben meegemaakt, want die overleed in 1849.
Het bedrijf heeft zich altijd bewezen door kwaliteit en inmiddels werken er 17 man. Het bedrijf bedient zowel de particuliere als de zakelijke markt en is actief in woningbouw én in utiliteit. Onder de laatste noemer vallen onder andere de werkzaamheden voor de businessruimtes in het Koning Willem II Stadion (hier is Dion Ketelaars de huisinstallateur), maar ook de gemeente Tilburg en woningcorporaties worden tot de relaties gerekend.
Het installatiebureau richt zich op het uitvoeren van reparaties, onderhoud en vervangingswerkzaamheden van onder andere centrale verwarming, airco, duurzame energie, warmtepompen, sanitaire installaties, daken en goten, alsmede het renoveren en aanleggen van nieuwe installaties. Wat je noemt een totaalinstallateur.