Afbeelding
Hans

Sphinx Rimfree®: optimale hygiëne in de badkamer

Sphinx Rimfree® is al jaren dé standaard op het gebied van hygiëne en onderhoudsgemak van toiletpotten. Dit is vooral te danken aan het bijzondere ontwerp. Het Sphinx Rimfree® toilet heeft namelijk geen spoelrand, waardoor hij gemakkelijk en snel schoon te houden én te maken is, waardoor er onder de rand geen broeihaarden van bacteriën ontstaan. En iedereen weet dat juist de spoelrand lastig te reinigen is. Slim bekeken! Bovendien hoeven minder schoonmaakmiddelen te worden gebruikt en dat is weer een voordeel voor het milieu. Maar wat is nou eigenlijk het verschil tussen een klassieke spoelrand, een open spoelrand en Rimfree®? We leggen het graag aan u uit.

Standaardtoilet met spoelrand

De klassieke spoelrand is moeilijk schoon te maken en is een verzamelplaats voor bacteriën, kalk en urinesteen.

Standaardtoilet met open spoelrand

De open spoelrand is wat eenvoudiger schoon te maken, maar biedt nog steeds de klassieke uitstraling.

Rimfree toilet

Een spoelrandloos keramiek is de meest hygiënische oplossing en er is geen noodzaak om agressieve schoonmaakmiddelen te gebruiken.

Sphinx biedt een groot assortiment toiletten zonder spoelrand. Elk Sphinx Rimfree®-toilet kenmerkt zich door verschillende designs, waarmee er voor elke badkamer een Sphinx Rimfree®-toilet is. Kijk voor meer informatie en een overzicht van de beschikbare modellen op www.sphinx.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding