Totaalinstallateur

Lomans (sinds 1918) is een familiebedrijf dat zich ontwikkeld heeft tot een totaalinstallateur waar rond de driehonderd mensen werken. Van huis uit is Lomans actief in elektra, maar sinds een paar jaar is er een snelgroeiende W-tak bij, hetgeen ze werkelijk tot totaalinstallateur maakt. De hoofdvestiging van Lomans zetelt in Amersfoort. In Rotterdam en omstreken is Lomans Capelle een bekend gezicht.
Gaandeweg heeft Lomans zich gespecialiseerd in duurzame oplossingen. "Ons advies kent een integrale benadering vanuit installatietechnisch en bouwkundig perspectief. Juist die benadering zorgt ervoor dat wij scherp blijven in de snel veranderende bouw- en installatiewereld. Ook zijn wij gespecialiseerd in energiebesparende maatregelen en de inzet van duurzame energie", zegt Lomans er zelf over.
Lomans weet zich bij de werkzaamheden ondersteund door twee dochterondernemingen: De Groene Jongens die zijn gespecialiseerd op het gebied van duurzame oplossingen en de Montage Jongens die ervoor zorgen dat de ontwerpen van de tekentafel vakkundig worden geïnstalleerd.