Afbeelding
Zehnder2

Intelligente ventilatie, op de behoefte afgestemd

De nieuwe CO2-sensor van Zehnder combineert een modern, gebruiksvriendelijk design met de nieuwste sensortechnologie. De sensor voldoet aan de strengste eisen voor aangepaste ventilatieregeling conform de EU-richtlijn betreffende de energieprestatie van gebouwen (EPC) en garandeert een optimaal en energiezuinig ventilatiesysteem.

Hoe het werkt

Twee verschillende functies zorgen ervoor dat de nieuwe CO2-sensor van Zehnder aan alle vereisten voldoet: als installateur kun je de besturingsmodus selecteren waarin de CO2-sensor de nodige luchthoeveelheid aan het ventilatietoestel doorgeeft.

Of je selecteert de sensormodus waarin het ventilatietoestel rekening houdt met de CO2-waarden van de sensor en automatisch voor een optimale luchtstroom zorgt. In beide gevallen zijn fouten uitgesloten, omdat de CO2-sensor eenvoudig in te stellen is en indien gewenst zelfs volledig automatisch werkt.

Gebruiksvriendelijk

De bediening is via één knop makkelijk te begrijpen en eenvoudig te bedienen. Er kan worden gekozen tussen automatische ventilatie of drie ventilatiestanden. Waarschuwingsmeldingen bij hoge CO2-waarden worden alleen uitgegeven wanneer deze niet snel genoeg worden gereduceerd door de luchthoeveelheid te verhogen.

Voordelen

Zorgeloze veiligheid

- Geen storende status- of foutmeldingen: rode ledweergave alleen wanneer het CO2-gehalte in de hoogste ventilatorstand nog steeds hoog is

- Volledig automatisch bedrijf zolang geen tijdelijk handmatig bedrijf is gewenst

Gemakkelijk te vinden en gebruiksvriendelijke instructies

Eenvoudige en betrouwbare bediening

Makkelijke, uiterst betrouwbare bediening met slechts één toets

Bij onderbroken verbinding wordt de verbinding automatisch opnieuw tot stand gebracht

Steeds de correcte standaardinstelling met mogelijkheid om ter plaatse om te schakelen naar de sensor- of besturingsmodus

Eenvoudige en flexibele montage

Eenvoudige montage en demontage

Inbouw- en opbouwmogelijkheden

Compatibel met gangbare schakelaarprogramma's

Afbeelding