Afbeelding
Geberit

Installatiegemak met de
Geberit CleanLine douchegoot

DOUCHEGOOT

Open inloopdouches zijn esthetisch en mateloos populair. Geberit biedt met de CleanLine douchegoot installatiegemak aan de installateur en schoonmaakgemak aan de gebruiker. Tijdsbesparing voor alle betrokken partijen.

Installatiegemak

De CleanLine douchegoot is een gebruiksvriendelijke oplossing voor de installateur. De afdichtingsfolie van de douchegoot is fabrieksmatig aan de afvoer bevestigd. Dit scheelt tijd en installatiestress en beperkt het risico op lekkage tot een minimum. De tegelzetter kan de goot makkelijk verwerken in de afdichtingslaag van de douchevloer. De Geberit CleanLine douchegoot kan zowel tegen de douchewand als in het midden van de vloer ingebouwd worden. Daarbij kan de goot precies op maat afgezaagd worden. De goot biedt bovendien een grote aansluitflexibiliteit: de afvoer is in alle richtingen te draaien en de goot heeft een grote stelruimte. Dit komt de bewegingsvrijheid tijdens het integelen ten goede.

Schoonmaakgemak

De ingebouwde douchegoot heeft een open profiel waarin het water wordt opgevangen om in de afvoer te verdwijnen. Dit zorgt ervoor dat de douchegoot in een oogwenk weer schoon is. Wie ooit een doorsneedouchegoot heeft schoongemaakt, weet hoeveel vuil zich kan ophopen onder de afdekplaat. De CleanLine heeft geen verborgen richeltjes of moeilijk bereikbare hoekjes en de kamvormige haarzeef vormt een effectieve barrière tegen haren en andere grotere vuildeeltjes.

Wilt u meer weten over dit onderwerp? Op pagina 8 vindt u informatie over de Geberit CleanLine douchegoot die toegepast gaat worden tijdens de WK tegelzetten in Rusland.