Vakcursussen Geberit

Geberit stelt haar kennis en kunde ter beschikking aan installateurs, ontwerpers van showrooms, managers en verder iedereen die bij de bouw van installaties in gebouwen betrokken is. Dat gebeurt door middel van eendaagse trainingen over diverse onderwerpen, die worden gehouden in het kenniscentrum van Geberit in Nieuwegein.

Het nu bekende aanbod is als volgt:


- Duurzame sanitaire oplossingen: donderdag 7 november.
- Afvoertechniek Hemelwater: donderdag 24 oktober.
- Afvoertechniek Vuilwater: donderdag 19 september.
- Montagetechniek PE, vuil- en hemelwater: donderdag 12 september.
- Legionella preventie: donderdag 26 september.
- Legionella Praktijk: dinsdag 17 september.
- Maritiem en industrie: geen vaste data. Interesse kunt u aangeven bij uw Geberit accountmanager.

Naast de standaardcursussen biedt Geberit ook een cursus op maat aan. In samenwerking met onze klanten worden groepsbijeenkomsten georganiseerd waarin aandacht wordt besteed aan de informatiebehoefte en wensen van de klant.

Deelname is gratis.

Aanmelden via www.geberit.nl/cursussen.

Geberit AquaClean douchewc

De douchewc wordt elk jaar populairder en installateurs krijgen steeds vaker de vraag om een douchewc te installeren. Om mee te gaan in deze ontwikkeling is het voor u als monteur belangrijk om alles te weten over de Geberit AquaClean douchewc. Volg daarom nu de AquaClean hands-ontraining.

Tijdens de Geberit AquaClean training komt u alle ins en outs te weten over de douchewc. Een klein onderdeel omvat theorie, waaronder de verkoopargumenten richting uw klant, de voordelen van een douchewc voor de klant, maar ook de voordelen voor u als monteur (inclusief een rekenmodel waaruit blijkt dat het winstgevender kan zijn om een douchewc te installeren in plaats van een standaard toilet) en een overzicht van de beschikbare modellen en functies.

De cursusdagen voor zover nu bekend zijn:
- Dinsdag 3 september
- Maandag 16 september
- Woensdag 13 november

Na deze cursus mag u zich Geberit AquaClean montagespecialist noemen. Wat dit inhoudt? Zie het artikel op pagina 9.