Afbeelding
Geberit

Wist u dat...

U tijd kunt besparen met Geberit elektronische (wand)kranen?

Het monteren van wandkranen is geen sinecure. Nauwkeurig moet uitgemeten worden waar de kraan geplaatst wordt. Want in een rij is iedere millimeter afwijking zichtbaar. En vervolgens moet hij nog stevig gemonteerd worden omdat een kraan blootstaat aan ruw gebruik. De bevestiging gaat bovendien gepaard met veel breek- en freeswerk. Terwijl het bij metalstudwanden bijna onmogelijk is om een wandkraan goed te verankeren.

De oplossing

Daar is een oplossing voor! De Geberit Brenta en Piave wandkranen installeert u in een handomdraai. Er is een voorzetsysteem dat gebaseerd is op Duofix: dit garandeert een solide bevestiging van de wastafel en de kraan, ongeacht de muur waar hij voor of in wordt geplaatst. Speciaal voor de bevestiging van Piave en Brenta is het frame namelijk voorzien van twee traverses (dwars geplaatst subframe), voor de kraan en voor de elektronicabox. U hoeft slechts de hoogte in te stellen en de kraan in het frame te klikken.

Frezen niet nodig

Bovendien is sleuven frezen om elektriciteitskabels te trekken niet nodig. Behalve met een 220V aansluiting zijn Piave en Brenta leverbaar met een batterijvoeding of generatorvoeding. Zowel bij nieuwbouw als renovatie bespaart u dat veel tijd, kosten en overlast.

Ga voor meer informatie naar www.geberit.nl/kranen.