Afbeelding
Sphinx

Sphinx Rimfree®: de standaard op het gebied van hygiëne en onderhoudsgemak

HYGIËNE

Sphinx Rimfree® - het baanbrekende closet zonder spoelrand - zet alweer enkele jaren de standaard op het gebied van hygiëne en onderhoudsgemak van toiletpotten.

Het gepatenteerde closet zonder spoelrand (Rimfree®) is inmiddels in veel badkamers doorgedrongen. De voordelen van een toilet zonder spoelrand zijn evident en vooral van hygiënische aard. Immers: als er geen rand is waaronder vuil zich kan ophopen, dan wordt schoonmaken vanzelf makkelijker. En iedereen weet dat juist de spoelrand lastig te reinigen is. Bovendien hoeven minder schoonmaakmiddelen te worden gebruikt en dat is weer een voordeel voor het milieu.

Unieke waterverdeler

Het geheim van de Sphinx Rimfree® is de unieke waterverdeler. Deze leidt het spoelwater in het closet gelijkmatig naar rechts, naar links en direct in de sifon. De geïntegreerde geleiding van de spoelstroom in de waterverdeler zorgt zodoende voor een betrouwbare spoeling, ook bij verschillende spoelstromen. Aanvullende regulerende externe voorzieningen zijn hierdoor niet nodig.

Designs

Elk Sphinx Rimfree®-toilet kenmerkt zich door verschillende designs, waarmee er voor elke badkamer een Sphinx Rimfree®-toilet is. Er zijn inmiddels liefst negentien uitvoeringen.

Op www.sphinx.nl ziet u hiervan een overzicht.