Afbeelding
geberit

Tijd besparen in de badkamer: douchevloer Setaplano

DOUCHEVLOER

Inloopdouches zijn in trek en niet zonder reden gezien het feit dat ze aanzienlijk meer designflexibiliteit bieden in het badkamerontwerp. Geschikt voor zowel nieuwbouw als renovaties transformeren ze de eens zo eenvoudige douche tot het middelpunt van een wellnessbadkamer. De douchevloer Setaplano van Geberit onderscheidt zich dankzij de vele voordelen voor zowel de installateur, de schoonmaker als de gebruiker.

Minder installatiewerk,
meer veiligheid

De installateur bespaart tijd en ervaart gemak tijdens de installatie van de Setaplano douchevloer. De Setaplano bestaat uit een makkelijk instelbaar installatieframe, voorzien van voorgemonteerde onderdelen. Het voordeel van de in de fabriek voorgemonteerde onderdelen is groot; de kans op fouten tijdens de installatie is aanzienlijk minder, de werkwijze is duidelijk en er kan sneller gemonteerd worden, waardoor de totale montagetijd verminderd wordt. Slim Bekeken dus!

Afdichtingsfolie

Ook het afdichtingsfolie is in de fabriek voorgemonteerd. Dit geeft de installateur het vertrouwen een waterdichte douchevloer op te leveren en biedt de consument een lekvrije douche-omgeving. Het installatieframe is middels de verstelbare steunpoten gemakkelijk af te stellen op de vloerhoogte. Vanaf de bovenkant zijn de poten eenvoudig op de gewenste hoogte in te stellen. Omdat er in de douchevloer Setaplano reeds afschot aanwezig is, hoeft de installateur deze niet meer zelf in de sanitaire ruimte aan te brengen. Dit biedt aanzienlijke tijdwinst en elimineert de kans op een verkeerd afschot, waardoor restwater op de vloer blijft staan en overmatige kalkafzetting kan ontstaan. Ter ondersteuning van de installateur is er een makkelijke installatie-uitleg op YouTube te bekijken.

Snel en hygiënisch in onderhoud

De douchevloer is gemaakt van een hoge kwaliteit mineraalcomposiet, die makkelijk te reinigen is vanwege de niet-poreuze eigenschappen. Bovendien is het materiaal antibacterieel en reparabel. Bij het ontwerp is rekening gehouden met het makkelijk schoonmaken van het oppervlak en de afvoerzone. Hier zijn geen hoeken waar vuil zich kan ophopen. Bovendien is de afvoer discreet aan de zijkant gepositioneerd, zodat noch de afvoer noch het af te voeren water het douchecomfort in de weg staat. Direct onder de afdekkap bevindt zich een haarzeef die gemakkelijk verwijderd en gereinigd kan worden.

De voordelen op een rij:

- Voorgemonteerde onderdelen;
- Lekvrij door in fabriek voorgemonteerde afdichtingsfolie;
- Installatieframe met verstelbare steunpoten;
- Afschot is aanwezig, waardoor afschotfouten geëlimineerd worden;
- Snelle en makkelijke montage;
- Hygiënisch in onderhoud;
- Snel schoon te maken.

Ga voor meer informatie over de Geberit doucheafvoeren naar www.geberit.nl/douches.