Building Holland

is hét 3-daagse innovatie-event voor de bouw-, installatie- en vastgoedsector. Dit jaarlijks terugkerende event vindt plaats in de RAI Amsterdam. 15.000 bezoekers en 250 standhouders komen van 9 t/m 11 april 2019 samen om kennis te delen, te netwerken, zaken te doen en het zien en beleven van innovatieve producten en concepten.

Datum: 9 t/m 11 april.
Locatie: RAI Amsterdam.
Website: www.buldingholland.nl.

ISH Noviteitenshow

Voor iedereen die op de hoogte wil worden gebracht van de noviteiten die op de ISH worden gepresenteerd en die in Nederland komen, is er ook elk oneven jaar de ISH Noviteitenshow. Sinds 1989 organiseren toonaangevende fabrikanten deze showroombeurs en dat gebeurt steevast in een prettige ambiance. Iedereen die werkzaam is in de sanitairbranche is van harte uitgenodigd. De toegang is gratis. Het enige dat u hoeft te doen is u vooraf aan te melden. Zie voor meer informatie de artikelen in deze editie op de voorpagina en op pagina 8.

Datum: 15, 16 en 17 april 2019.
Locatie: De Beursfabriek, Houten.
Website: www.ishnoviteitenshow.nl.

BIM Praktijkdag 2019

Data is het nieuwe goud, wordt wel beweerd. Dat leidt onvermijdelijk tot de vraag hoe we die grote hoeveelheden data gaan regisseren, managen en efficiënt en effectief inzetten? Staat BIM aan de vooravond van data-analytics, machinelearning en artificial intelligence? En hoe gaan ze in Scandinavië of zelfs aan de andere kant van de wereld om met bovengenoemde uitdagingen? Op de BIM praktijkdag delen we deze inzichten.

Datum: 23 mei 2019.
Locatie: Jaarbeurs Utrecht.
Website: www.jaarbeurs.nl.

Beurs Eigen Huis

Ga je een huis bouwen, ga je verhuizen of verbouwen? Kom van 20 t/m 22 september naar Beurs Eigen Huis in de Jaarbeurs en realiseer ook jouw droomhuis! Voor goed advies en inspiratie ben je bij Beurs Eigen Huis op het juiste adres. Met ruim 200 exposanten (bouw, verbouw, keuken, bad, tuin en interieur) de meest complete beurs in Nederland voor al je woonplannen.

Datum: 20 t/m 22 september 2019.
Locatie: Jaarbeurs Utrecht.
Website: www.jaarbeurs.nl.