Afbeelding
Geberit

Vernieuwde Geberit ProApp

HULPMIDDEL

Sinds februari kunnen de gebruikers van de app Geberit Pro een vernieuwd design en een aantal nieuwe functies ervaren. Geberit heeft de app doorontwikkeld en een aantal functies toegevoegd. De verbeteringen op een rij:

- De zoekfunctie is sterk vereenvoudigd.
- De producten in de catalogus – inclusief bijbehorende video's – zijn nu eenvoudig te vinden met behulp van de nieuwe zoekfunctie, de productherkenningstool of de barcodescanner.
- Terugkerende gebruikers kunnen zien welke producten ze het laatst hebben bekeken. Dit bespaart tijd.
- Er is nu de mogelijkheid om producten te selecteren als favoriet.
- De app onthoudt de producten, reserveonderdelen of documenten die de gebruiker als laatste heeft gezocht en geeft ze weer.

Makkelijker werken

De vernieuwde app Geberit Pro maakt het werken met Geberit-producten nog makkelijker voor installateurs en monteurs. Dankzij deze app hebben installateurs en monteurs altijd en overal toegang tot alle Geberit productinformatie, waardoor de montagetijd vermindert en het montagegemak van de installateur op locatie aanzienlijk vergroot wordt. Een onmisbaar stuk gereedschap en een slimme assistent; slim bekeken dus!

Installeer Geberit Pro

Download nu de app Geberit Pro in de App Store (iOS) of Google Play (Android) en maak kennis. Ga voor meer informatie naar www.geberit.nl/pro.