Afbeelding
geberit

Geberit AquaClean Sela douchewc:
nog meer functies en eleganter ontwerp

DOUCHEWC

Geberit lanceert op 1 april de nieuwe AquaClean Sela douchewc. Het uiterlijk is nog eleganter vormgegeven en de douchewc biedt nieuwe en verbeterde functies voor extra comfort. Naast de WhirlSpray douchetechnologie is nu ook de geruisloze en waterbesparende TurboFlush-spoeling toegepast en het closet is spoelrandloos. Hiermee voldoet de Geberit AquaClean Sela aan de moderne eisen op het gebied van gemak, hygiëne en kwaliteit. Bovendien is de Geberit AquaClean douchewc makkelijk te installeren. De Geberit AquaClean douchewc staat op de stand van Geberit op de ISH Noviteitenshow (zie berichten op voorpagina en pagina 8) centraal.

De Geberit AquaClean Sela is in 2013 geïntroduceerd en is in die relatief korte tijd enorm populair geworden. Ook installateurs zijn enthousiast vanwege de eenvoudige en snelle montage van deze douchewc. De gebruiker van een douchewc moet gedurende de dag een schoon en een gevoel van 'net gedoucht' ervaren.

Optimale reiniging

De gepatenteerde WhirlSpray douchetechnologie zorgt voor een vederzachte en tegelijk optimale reiniging van het onderlichaam. De WhirlSpray is een roterende straal waar lucht aan wordt toegevoegd. Dit zorgt voor luchtbellen in het water en die garanderen de optimale reiniging. Door de toevoeging van lucht verbruikt de nieuwe AquaClean Sela bovendien minder water.

Grondiger en minder water

De spoelrandloze douchewc beschikt ook over de efficiënte TurboFlush-spoeling en de binnenzijde van het closet heeft een aangepaste vorm. Hierdoor spoelt het toilet grondiger en met minder water door dan een normale spoeling. Bovendien spoelt het zo zachtjes dat niemand er 's nachts van wakker wordt. Ook handig voor 's nachts is het discrete oriëntatielicht van de nieuwe AquaClean Sela.

Compromisloos

Op het gebied van hygiëne is Geberit compromisloos. De nieuwe AquaClean Sela is spoelrandloos, waardoor schoonmaken veel makkelijker is. De zitting is voorzien van een QuickRelease-functie, waardoor de wc-bril en de deksel snel verwijderd kunnen worden. Op deze manier zijn zelfs de bevestigingen goed schoon te houden. Het keramiek is bovendien voorzien van het speciale KeraTect® scratchproof glazuur. Bacteriën en ziektekiemen krijgen hierdoor geen kans en het zorgt voor een langdurige bescherming van het keramiek.

Bediening

De nieuwe Geberit AquaClean Sela douchewc wordt standaard geleverd met een smalle en intuïtieve afstandsbediening. Alle functies zijn hierop met één hand te bedienen. Eén druk op de knop volstaat om de douchefunctie te starten. Ook is het mogelijk persoonlijke voorkeurinstellingen vast te leggen. De nieuwe douchewc is ook te bedienen met de AquaCleanapp via smartphone of tablet.

Elegant ontwerp

De nieuwe Geberit AquaClean Sela, ontworpen door Christoph Behling, is elegant, stijlvol en tijdloos en past in elk badkamerdesign. De intelligente douchetechnologie en alle aansluitingen voor stroom en water zijn door Behling bovendien esthetisch in het keramiek weggewerkt.

Montagegemak

De nieuwe AquaClean Sela is door slechts één monteur nauwkeurig en makkelijk te plaatsen. Alle technische componenten zijn in een compacte, functionele eenheid geïntegreerd. Deze eenheid wordt van bovenaf in het keramiek geplaatst en blijft voor onderhoud gemakkelijk toegankelijk. Tijdens de installatie biedt de douchewc eenvoudig toegang tot de bevestiging van het closet.

De nieuwe Geberit AquaClean Sela is sinds 1 april leverbaar.

Afbeelding