De entree van de ISH Noviteitenshow in 2015. Ook dit jaar is er weer een warm welkom.
De entree van de ISH Noviteitenshow in 2015. Ook dit jaar is er weer een warm welkom. Hans Peijs

Bescheiden begonnen, maar na 14 keer grote jongen geworden

ISH Noviteitenshow niet meer weg te denken

VAKBEURS

De Stichting Badkamer Promotie begon in 1989 qua aantal deelnemers bescheiden met de ISH Noviteitenshow. Die bescheidenheid is er inmiddels wel af, want in de 2019-editie presenteren liefst 33 merken het laatste nieuws uit eigen keuken op sanitair gebied.

Axor, Bette, Burgbad, Damixa, Dansani, Dekker, Detremmerie, Duravit, Easy Drain, Emco, Geberit, Geesa, Grohe, Hansgrohe, HSK, Iotti, Kinedo, Kludi, Looox, Novellini, Pelipal, Pressalit, Primabad, Riho, Sealskin, Sphinx, Thebalux, Vasco, Vigour, Villeroy & Boch – Keramiek, Vitra, WaveDesign en Wisa. Dit zijn de merken die de komende ISH Noviteitenshow aanwezig zijn.

Prettige beurs

Voorzitter van de organiserende Stichting Badkamer Promotie Jaap van der Klugt kan niet wachten tot het maandag 15 april 10.00 uur is, want dan zwaaien de deuren voor de 15de editie open. Aan alle voorwaarden zijn voldaan en hij verwacht een prettige beurs. "Alle seinen staan op groen en vrijwel iedereen in de branche doet het goed. Dit werkt ongetwijfeld een prettige sfeer op de beursvloer in de hand", laat hij weten.

Maar het is niet alleen de wind in de rug die iedereen voelt die ongetwijfeld bijdraagt aan een nieuw succes. Het is ook, meent Van der Klugt, de kenmerkende sfeer van de beurs. "Er zijn vakbeurzen waar je meteen gillend weg wilt, zo'n gekkenhuis als het is, maar dat geldt niet voor de ISH Noviteitenshow. Wij creëren een prettige ambiance waarin het informeren over alle noviteiten de boventoon voert. En dat waardeert de bezoeker, weten wij uit onderzoek."

Nieuwegein

De ISH Noviteitenshow wordt ook dit jaar weer gehouden in De Beursfabriek aan de Symfonielaan 1 in Nieuwegein. Dit is een prettige plek gebleken, met ruime en voldoende gratis parkeerplekken. De openingstijden zijn maandag 15 april van 10.00 tot 22.00 uur en op dinsdag 16 en woensdag 17 april van 14.00 tot 22.00 uur. Iedereen werkzaam in de sanitairbranche is van harte welkom. De toegang is gratis en parkeren trouwens ook, maar men dient zich wel vooraf te registreren op www.ishnoviteitenshow.nl. Hier is ook meer informatie te vinden.
Na registratie ontvangen bezoekers per mail een entreekaart.