De ongedwongen sfeer is kenmerkend voor de ISH Noviteitenshow.
De ongedwongen sfeer is kenmerkend voor de ISH Noviteitenshow. InstallatieNieuws

ISH Noviteitenshow: epicentrum van de sanitairbranche

VAKBEURS

Nieuwegein is volgende week het epicentrum van de sanitairbranche, want op 15, 16 en 17 april wordt in De Beursfabriek in Nieuwegein de ISH Noviteitenshow gehouden. Er zijn 33 merken die hun noviteiten demonstreren. Het is bovendien een jubileumeditie, want deze welkome afgeleide van de ISH in Frankfurt wordt voor de vijftiende keer gehouden. Aanmelden voor de vakbeurs kan gratis op www.ishnoviteitenshow.nl.

In 1989 was de eerste keer dat een aantal toonaangevende leveranciers en fabrikanten de ISH Noviteitenshow organiseerde. Het idee was en is nog steeds dat veel vakgenoten geen tijd hebben voor of zin hebben in de gigantische ISH in Frankfurt. Daar zie je namelijk door de bomen het bos niet en bovendien is de ISH op de wereld gericht en komen veel noviteiten niet naar Nederland. Je verdoet dus al snel je tijd.

Stichting Badkamer Promotie

Aan de andere kant is het natuurlijk wél van het allergrootste belang dat eigenaren, managers en medewerkers van badkamershowrooms (want zij vormen naast installatiebedrijven de voornaamste doelgroep) het allerlaatste nieuws dat naar Nederland komt wel zien en ervaren.
Dit is de basisgedachte van de ISH Noviteitenshow, die sinds 1989 wordt georganiseerd door de hier speciaal voor opgerichte Stichting Badkamer Promotie. De ISH Noviteitenshow stelt alle sanitaire showrooms (retail, groothandel en installateurs met showroom), ontwerpers en architecten in Nederland in staat om volledig op de hoogte te worden gebracht van de noviteiten van de A-merk-sanitairfabrikanten in Nederland.

Net zoals de voorgaande edities wordt de ISH Noviteitenshow gehouden in De Beursfabriek aan de Symfonielaan 1 in Nieuwegein. De openingstijden zijn maandag 15 april van 10.00 tot 22.00 uur en op dinsdag 16 en woensdag 17 april van 14.00 tot 22.00 uur.
Meer informatie, waaronder de deelnemende merken, staat op pagina 8.