De productie van de verdelers vindt al vele jaren plaats bij Avres/Avelingen groep, een sociale werkplaats in Gorinchem.
De productie van de verdelers vindt al vele jaren plaats bij Avres/Avelingen groep, een sociale werkplaats in Gorinchem. Robot

Robot Vloerverwarming nieuwe partner

PARTNER

Met ingang van deze editie heeft Robot Vloerverwarming zich als partner aangesloten bij InstallatieNieuws. Dit is een bijzonder bedrijf, om meerdere redenen. Robot staat bekend als de leverancier van de compacte, makkelijk te installeren verdelers en de 100 procent kwaliteitscontrole. Elke verdeelunit die uit de fabriek komt is na assemblage afgeperst.

Robot Vloerverwarming is in 1988 opgericht en is inmiddels totaalleverancier van complete vloerverwarmingsystemen. Het bedrijfproduceert vloerverwarmingsverdelers voor elke situatie, uiteraard met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Je kunt bij Robot Vloerverwarming verder terecht voor onder andere legplannen, ruimteregelingen, buis en bevestigingsmaterialen.. Oftewel: Robot levert alles wat je nodig hebt voor de installatie van een compleet vloerverwarmingssysteem.

Advies op maat

Robot Vloerverwarming vindt het erg belangrijk om het voor de installateur zo makkelijk mogelijk te maken om met Robot producten te werken. Zeker in deze tijd, waarin de installateur druk is met alle nieuwe ontwikkelingen rondom verduurzaming, is een advies op maat gewenst. Robot besteedt aandacht aan elke vraag en doet daarin graag een stapje extra. Hoewel de naam misschien anders doet vermoeden, werkt Robot puur mensgericht en ligt de focus op persoonlijke service.

Nederlandse kwaliteit

Robot investeert in optimalisatie proces

Robot is een 100 procent Nederlandse onderneming, met twee productiefaciliteiten in Zuid Holland. Kwalitatief sterk, consistent en dichtbij. Dat maakt dat het bedrijf een bepaalde mate van flexibiliteit kan voeren.
Bijzonder is ook dat Robot installateurs oproept om met ideeën te komen hoe je als installateur beter met de producten kan werken. "Wij horen graag hoe wij onze producten nog beter kunnen maken zodat jij het nog gemakkelijker kan inbouwen", daagt Robot installateurs uit.
De productie van de verdelers vindt al vele jaren plaats bij Avres/Avelingen groep, een sociale werkplaats in Gorinchem. Het afgelopen jaar is deze samenwerking geïntensiveerd. Robot heeft besloten de productie van Avres over te nemen en is per 1 januari jl. verhuisd naar een mooie, ruime locatie in Hardinxveld-Giessendam.

Meer informatie: https://robotclimate.com/over-robot/