ISH

Het is een gegeven: elk even jaar de VSK in de Jaarbeurs en elk oneven jaar is er de grootste vakbeurs op sanitair- en installatiegebied: de ISH in Frankfurt. Dit jaar is deze megavakbeurs in maart.

Datum: 11 tot en met 15 maart 2019.
Locatie: Messe, Frankfurt.
Website: www.ish.messefrankfurt.com.

Beurs Eigen Huis

De voorjaarseditie van de Beurs Eigen Huis in de Jaarbeurs Utrecht is een mooie aanloop naar de lente. Er zijn ruim tweehonderd exposanten in onder andere bouw en verbouw en keuken en bad.

Datum: 15 tot en met 17 maart.
Locatie: Jaarbeurs Utrecht.
Website: www.realiseerjedroomhuis.nl.

Bijblijven of aanhaken

Speciaal voor ondernemende vrouwen in Noord-Holland organiseert OTIB dinsdag 19 maart een speciale themabijeenkomst waarin de leercultuur in jouw bedrijf centraal staat.

Datum: 19 maart 2019.
Locatie: Het Zakenstation, Heerhugowaard.
Website: www.otib.nl.

Building Holland

Building Holland is hét 3-daagse innovatie-event voor de bouw-, installatie- en vastgoedsector. Dit jaarlijks terugkerende event vindt plaats in de RAI Amsterdam. 15.000 bezoekers en 250 standhouders komen van 9 t/m 11 april 2019 samen om kennis te delen, te netwerken, zaken te doen en het zien & beleven van innovatieve producten en concepten.

Datum: 9 t/m 11 april.
Locatie: RAI Amsterdam.
Website: www.buldingholland.nl.

Noviteitenshow

Voor iedereen die op de hoogte wil worden gebracht van de noviteiten die op de ISH worden gepresenteerd en die in Nederland komen, is er ook elk oneven jaar de ISH Noviteitenshow. Sinds 1989 organiseren toonaangevende fabrikanten deze showroombeurs en dat gebeurt steevast in een prettige ambiance. Iedereen die werkzaam is in de sanitairbranche is van harte uitgenodigd. De toegang is gratis. Het enige dat u hoeft te doen is u vooraf aan te melden.

Datum: 15, 16 en 17 april 2019.
Locatie: De Beursfabriek, Houten.
Website: www.ishnoviteitenshow.nl.