Meiden met gevoel voor techniek zijn welkom tijdens Girlsday.
Meiden met gevoel voor techniek zijn welkom tijdens Girlsday. Hans Peijs

Branche in het zonnetje

ACTIVITEITEN

De installatiebranche doet actief mee aan liefst drie dagen dat de bouwsector en aanpalende branches (en dus de installatiebranche) in het zonnetje worden gezet. Het gaat om de Bewust Veilig Dag op 20 maart, Girlsday op donderdag 11 april en Dag van de Bouw op zaterdag 15 juni.

Bewust Veilig Dag

Veilig en gezond werken heeft topprioriteit in de bouw- en installatiebranche en dit motto staat centraal op de Bewust Veilig Dag op 20 maart. U kunt dan aan iedereen laten zien laten dat u veiligheid hoog in het vaandel heeft staan.

Girlsday

Tijdens Girlsday openen tientallen technische bedrijven hun deuren voor meiden van 10 tot 15 jaar. De meiden kunnen deelnemen aan interessante activiteiten die speciaal voor hen op Girlsday worden georganiseerd én ze maken kennis met technische werkzaamheden in de dagelijkse beroepspraktijk.

Dag van de Bouw

Op zaterdag 15 juni worden bouwplaatsen in Nederland opengesteld voor publiek tijdens de traditionele Dag van de Bouw. Deze dag wordt het veelzijdige karakter van de bouw- en installatiesector onder de aandacht gebracht

Meer informatie en opgeven:
Bewust Veilig Dag: www.bewustveilig.com
Girlsday: www.vhto.nl.
Dag van de Bouw: https://www.debouwmaakthet.nl.