Afbeelding
Foto: Geberit

Nieuwe data voor seminar 'Waterdicht
vertrouwen in doucheafvoeren'

KENNIS

Er zijn twee nieuwe data vastgesteld waarop het seminar 'Waterdicht vertrouwen in doucheafvoeren' van Geberit wordt gehouden en wel op woensdag 27 maart en donderdag 11 april. In beide gevallen is deelname gratis. Het seminar wordt gehouden in het Geberit Trainingscentrum en Sphinx in Nieuwegein.

Het op de juiste manier waterdicht maken van een douchevloer vergt kennis van verschillende waterdichtingssystemen en doucheafvoeren. Om dit onderwerp onder de aandacht te brengen, organiseerde Geberit inmiddels twee goedbezochte seminars in samenwerking met NITA (Nederlandse Innovatieve Tegelacademie): 'Waterdicht vertrouwen in doucheafvoeren.' En er volgen er nu nog twee, en wel op 27 maart en 11 april.

Doelgroepen

Op woensdag 27 maart is het seminar speciaal voor woningbouwaannemers, projectontwikkelaars en adviesbureaus en op donderdag 11 april wordt het seminar georganiseerd voor installateurs en tegelzetters.

Demo-opstellingen

Naast een praktijkgedeelte wordt de opbouw van een douchevloer uitgebreid toegelicht aan de hand van vijf demo-opstellingen. In iedere demo-opstelling zijn verschillende doucheafvoeren (doucheput, douchegoot, wandafvoer en doucheplaat), lijmsystemen en bouwsituaties (bijvoorbeeld de 'zwevende dekvloer') toegepast. Tijdens dit onderdeel van het seminar is er veel ruimte voor technische vragen.

Programma

Beide seminars starten om 14.30 uur en duren tot ongeveer 19.00 uur (inclusief diner). Ton Borrenbergs, voorzitter van de NITA, en Robert Sikkenk, Geberit accountmanager, vertellen u alles over de volgende onderwerpen:
- Praktijksituaties;
- Gebruik van juiste materialen;
- Correcte verwerking;
- Werkwijze van verschillende lijmsystemen;
- Afschot;
- Trilling en geluid;
- Afvoertype;
- Afvoersystemen;
- Aansprakelijkheid.

Schrijf u nu gratis in voor het seminar op 27 maart via www.geberit.nl/seminarwaterdicht en schrijf u in voor het seminar op 11 april via www.geberit.nl/waterdicht. Wees er snel bij, want er zijn al aanmeldingen binnen en vol = vol.