Afbeelding
Foto:

Geberit SuperTube:
Win ruimte, tijd en geld!

NOVITEITEN GEBERIT

Geberit SuperTube is hét innovatieve afvoersysteem voor hoogbouw. Met de drie slimme en gepatenteerde fittingen van Geberit SuperTube wint u altijd ruimte, tijd én geld!

Benieuwd hoe Geberit SuperTube werkt? We laten het u graag zien aan de hand van een werkende demo-opstelling tijdens de BouwBeurs in Jaarbeurs Utrecht.

Geberit DuoFresh-module

Altijd en overal een stankvrij toilet? Dat kan vanaf 1 juli 2019 met de nieuwe DuoFresh module. Hiermee kunnen ook bestaande toiletten voorzien worden van geurzuivering.

Vieze geurtjes in je toilet wil je het liefst vermijden. We irriteren ons niet alleen aan de geuren van onze voorganger, maar schamen ons ook voor de geur die we zelf achter laten voor de volgende toiletbezoeker. Geberit introduceerde hiervoor in 2011 de perfecte oplossing: het Geberit DuoFresh inbouwreservoir neutraliseert vieze geurtjes namelijk direct bij de bron middels een koolfilter, waardoor het toilet altijd heerlijk fris ruikt. Echter, gebruikers van een bestaand toilet zonder DuoFresh inbouwreservoir kunnen zonder verbouwing nog niet genieten van dit voordeel. Met de nieuwe Geberit DuoFresh module die vanaf 1 juli 2019 beschikbaar is, zal dat straks wel kunnen. Wil je nu al weten hoe het werkt? Kom dan voor een sneak-peek naar de Geberit stand op de BouwBeurs, standnummer C024 in hal 7

Afbeelding
Afbeelding