Afbeelding
.

Weer veel te doen op de BouwBeurs

Sanitair en installatietechniek zijn ruim vertegenwoordigd

NOVITEITEN

De ISH in Frankfurt van maandag 11 tot en met vrijdag 15 maart is het grootste platform in de wereld voor nieuws op het gebied van sanitair. De ISH Noviteitenshow die op 15, 16 en 17 april wordt gehouden in de Beursfabriek in Nieuwegein is daarvan afgeleid en is een goede tweede op het gebied van alle noviteiten die in Nederland komen. Op de derde plaats staat de BouwBeurs en die staat als eerste voor de deur. Van maandag 4 tot en met vrijdag 8 februari worden hier namelijk de nieuwste ontwikkelingen in de bouwsector onder de aandacht gebracht van de complete bouwwereld en sanitair en leidingsystemen maken hier deel vanuit.

In beweging

De bouw is een interessante wereld die constant in beweging is dankzij nieuwe ontwikkelingen, technologieën en wet- en regelgeving en natuurlijk ook vanwege het feit dat deze sector de laatste jaren booming is. Om als vakman in deze onstuimige branche bij te blijven is geen eenvoudige opgave. Tijdens de BouwBeurs ben je in één dag helemaal bij wat betreft trends en nieuwe ontwikkelingen. De BouwBeurs is namelijk de grootste ontmoetingsplaats en vakbeurs voor de uitvoerende bouw in Nederland. Er zijn exposanten die je bijpraten over allerlei onderwerpen, er zijn livedemonstraties en seminars, er kan worden genetwerkt en noem verder alles maar op waar een goede beurs aan voldoet.

Uitvoerende bouw

De BouwBeurs richt zich hierbij op de uitvoerende bouw in de breedste zin van het woord. Denk hierbij aan bijvoorbeeld werkgevers en werknemers die actief zijn in of met installatietechniek, sanitair, verwarmings- en koelingstechniek, afbouw, renovatie en onderhoud, dakbewerking, gereedschap, veiligheid, keukens, gevelsystemen, bedrijfskleding, bouwmachines, isolatie en nog veel meer.

Bouwbeurs R&D

Dit jaar is er ook een nieuw concept: BouwBeurs R&D. R&D staat voor research & development en wordt in het Nederlands vertaald met onderzoek & ontwikkeling. BouwBeurs richt zich volledig op nieuwe technieken en ontwikkelingen die de bouwwereld gaan bezighouden. Er komen elk dag inhoudelijke sessies met exposities over dit thema in het TechForum en er komen speciale routes over de beursvloer langs exposanten met thema- of projectgerelateerde innovaties.

Tickets

Een ticket voor de BouwBeurs kost aan de deur 35 euro. Wanneer je vooraf al je ticket digitaal aanvraagt via de website van de BouwBeurs krijg je een korting van 10 euro.

Openingstijden

De BouwBeurs is elke dag geopend tussen 9.30 en 17.30 uur en op donderdag van 9.30 tot 20.30 uur.