Logo installatienieuws.com
Productnieuws

Geberit ONE: de nieuwe standaard voor en achter de wand

De nieuwe Geberit ONE combineert het beste van twee werelden: de wereld achter de muur - de expertise van Geberit - en de wereld voor de muur - de expertise van Sphinx. Vanaf 1 april worden beide merken één; Geberit. 

Geberit ONE is de eerste badkamerserie die ontworpen is vanuit deze gecombineerde expertise. De serie biedt baanbrekende, volledig geïntegreerde en uitgebreide oplossingen voor de hele badkamer. Voor en achter de wand is slim gecombineerd in één systeem met veel zichtbare en verborgen voordelen, voor zowel de installateur als de consument.

Installatiegemak
Geberit ONE biedt naast een groot aantal voordelen voor de consument ook een aantal voordelen voor de installateur. Alle techniek is volledig in de voorzetwand geïntegreerd. Hierdoor komt het design volledig tot zijn recht én is de montage snel en foutloos, omdat de installateur alleen de leidingaansluitingen hoeft te maken.
Voor de installateur betekent dit concreet een verhoogde planningsbetrouwbaarheid en een efficiënte workflow. Bovendien zijn er geen geluidslekken meer, omdat de leidingen in de voorzetwand akoestisch ontkoppeld zijn.
De Geberit ONE-serie kan uitgevoerd worden in de Geberit Duofix- en GIS-installatiesystemen. Er is de garantie dat rekening wordt gehouden met de vereiste normen en dat de installatie, de bediening en het onderhoud van de badkamerproducten tot in het kleinste detail doordacht zijn.

Consument
Ook voor de consument zijn er voordelen, te beginnen met het gevoel van ruimte in elke badkamer. Dankzij de voorwand oogt de serie ruimtelijk, doordat de ruimte in de voorwand gebruikt wordt voor het huisvesten van de sanitaire technologie én handige opslagruimte.

Hier vindt u meer informatie.