Logo installatienieuws.com
Evenementenhal Hardenberg
Branchenieuws

Coronavirus: beurzen verplaatst naar najaar

De beurzen Solar Solutions International en Duurzaam Verwarmd verhuizen van maart naar september, de Independent Hotel Show is verplaatst naar juni en Building Holland naar oktober. Dit is een keus vanwege het coronavirus.

Solar Solutions International en Duurzaam Verwarmd stonden gepland voor deze maand, maar worden nu gehouden van maandag 7 tot en met woensdag 9 september. Van 8 tot en met 10 september is ook de Installatie & Elektro Vakbeurs in Hardenberg, de beurzen gaan elkaar dus gedeeltelijk overlappen.
“De gezondheid van onze exposanten en onze 15.000 bezoekers is onze hoogste prioriteit. Daarom zien wij geen andere mogelijkheid dan dit uitstel”, heeft Rolf Heynen, directeur van de vakbeurzen laten weten

De Independent Hotel Show die 17 en 18 maart zou plaatsvinden is verplaatst naar 24 en 25 juni 2020 en Building Holland is verplaatst van 24 tot en met 26 maart naar de laatste week van oktober. Easyfairs, de organisator van Building Holland laat in een verklaring weten: "De keuze om het evenement te verplaatsen was onvermijdelijk. Bovendien wil Easyfairs op geen enkele manier de gezondheid van bezoekers, deelnemers en het eigen personeel in gevaar brengen en bijdragen aan een verdere verspreiding van het virus."