Logo installatienieuws.com
Hans Peijs
Branchenieuws

Veel nieuws te verwachten vanuit het VSK Nieuwscafé

De hele beursweek van de aankomende VSK worden in het Nieuwscafé actuele en interessante onderwerpen behandelt die het installatievak raken. Ondernemers, installatie-collega’s en fabrikanten met een verhaal. 

Het VSK Nieuwscafé is te vinden in het hart van hal 10 op de VSK. De hele beursweek worden er interviews afgenomen. De beursbezoeker kan rustig plaatsnemen in het Nieuwscafé. 

Het complete programma is overigens nog niet bekend, maar er zijn wel tipjes van de sluier. Op de openingsdag bijvoorbeeld zijn er veel kopstukken uit de branche. Doekle Terpstra van Techniek Nederland komt vertellen welke richting de installateur op moet om succesvol te zijn en te blijven in de energietransitie. Ook worden de actualiteiten besproken. Frank Agterberg komt namens warmtepompkoepel DHPA vertellen wat de stand van zaken is in warmtepompland.
Daarnaast ook aandacht voor CO-preventie: Marco Lammers (Geas) en Dinant Knol zijn een landelijk voorbeeld in hoe een installateur in samenwerking met de brandweer koolmonoxide op de agenda kan krijgen. Naar buiten toe, maar ook in het organiseren van kennis en opleidingen binnen het installatiebedrijf. Wat staat de installateur met de komende Gasketel-wet te wachten?