Logo installatienieuws.com
Branchenieuws

Techniek Nederland verhuist van Zoetermeer naar Woerden

Ondernemersorganisatie Techniek Nederland vertrekt uit Zoetermeer. In augustus 2020 neemt het verenigingsbureau zijn intrek in het Intechnium-gebouw in Woerden.

Algemeen directeur Erik van Engelen is enthousiast over de nieuwe huisvesting: ‘Het Intechnium-gebouw biedt geweldige faciliteiten, ligt centraal in Nederland en is goed bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Met een combinatie van werk- en ontmoetingsplekken in alle soorten en maten verwacht ik dat het gebouw dé netwerk- en vergaderlocatie van de technieksector wordt.’ Intechnium is gevestigd aan de Korenmolenlaan 4 in Woerden. Het gebouw voldoet met een A-label aan de hoogste eisen voor energiezuinigheid.

Techniek Nederland verwacht dat de verhuizing naar Woerden zal bijdragen aan de samenwerking binnen het verenigingsbureau en met partnerorganisaties in de keten. Van Engelen: ‘Onze manier van werken verandert. We worden steeds flexibeler, we werken projectmatig en samen met onze leden en willen snel inspelen op de dynamiek in de sector. De nieuwe locatie maakt dat allemaal mogelijk.’