Logo installatienieuws.com
Zehnder
Productnieuws

RevolutionAIR luchtventiel Zehnder ComfoValve Luna E125

Met de ontwikkeling van de ComfoValve Luna E125 bewijst Zehnder opnieuw de innovatiedrang van het bedrijf op het gebied van ventilatietechniek. Het afvoerventiel is ontworpen vanuit de toenemende vraag naar esthetiek, comfort en eenvoud. Maar wat maakt de Luna familie nu zo onderscheidend? In dit artikel zoomen we in op een aantal kenmerken van dit revolutionAIRe ontwerp.

Beide ventilatieventielen schitteren met een op elkaar afgestemd slank en modern design. Ondanks verschillende instellingen blijft de opbouwhoogte van de ventielen onveranderd met 30 mm wat een symmetrische aanblik geeft in de woning. Dankzij het indrukwekkend vermogen en de buitengewoon stille luchtstromen voldoen de ventielen aan de strengste eisen voor geluidsemissie en bieden ze een maximaal wooncomfort. De hoogwaardige materialen zijn uv-bestendig, krasbestendig, kleurvast en eenvoudig te reinigen.

Vernuftig
Het luchtafvoerventiel Zehnder ComfoValve Luna E is geschikt voor montage in plafonds en muren. Met maar liefst 75 instelposities kan de luchthoeveelheid zeer nauwkeurig worden aangepast. De instelpositie kan goed worden afgelezen op de binnenste ring en kan tijdens de inbedrijfstelling worden geregistreerd op het ventiel zelf. Hierdoor kan bij gelijke installaties snel worden ingeregeld; de ventielstanden zijn na het inregelen van de eerste woning immers bekend en met de Luna ventielen gemakkelijk te kopiëren naar de andere woningen in het bouwproject.

Voordelen
- Tijdbesparing: dankzij de vaste instelstanden kan eenvoudig een voorinstelling worden gemaakt zodat bij gelijke installaties snel kan worden ingeregeld.
- Veilige montage: de vergrendeling voor de ingestelde luchtstroom voorkomt dat de instellingen per ongeluk worden gewijzigd, bijvoorbeeld tijdens het schoonmaken.
- Uitzonderlijk comfort: beide luchtventielen in de Zehnder Luna familie bieden maximaal wooncomfort dankzij het hoge vermogen en tegelijkertijd de buitengewoon stille luchtstromen.
- Uniek design: het tijdloze, slanke en subtiele design en de onveranderde instelhoogte van 30 mm zorgen voor een harmonieuze integratie in het interieur.
- Perfecte combinatie: dankzij het volledig op elkaar afgestemde design kunnen beide ventielen perfect worden gecombineerd, bijvoorbeeld in open woonkeukens.
- Snelle montage: dankzij de eenvoudige montage kan het ventiel gemakkelijk, snel en zonder gereedschap worden geïnstalleerd.

 Meer informatie is te vinden op www.zehnder.nl.

Meer berichten