Logo installatienieuws.com
Robot
Productnieuws

Extra comfort met de nieuwe ruimteregelingen van Robot

Met de nieuwe Robot Easy Flex HC ruimteregelingen kan worden verwarmd en gekoeld. Het systeem is bovendien via een app op afstand bedienbaar.

Door iedere ruimte te voorzien van een eigen thermostaat wordt het comfort verhoogd en kunnen besparingen in energieverbruik worden gerealiseerd. Lekker warm in de winter en verkoeling in de zomer. De Robot Easy Flex HC ruimteregelingen zijn geschikt voor verwarmen én koelen.

Bediening op afstand
Programma's, zoals een weekprogramma, zijn eenvoudig in te stellen op de master. Via de wifi-module of het bedieningspaneel kan er ook op afstand met een app een programma per zone worden ingesteld.

Capaciteit
Per master kunnen tot 8 zones worden geregeld en tot 19 thermomotoren aangesloten worden. Thermostaten kunnen zowel bedraad als draadloos worden aangesloten op de master. Er kunnen tot 4 masters bedraad aan elkaar worden gekoppeld. Het systeem kan tevens radiatoren regelen.

Technische informatie
De Robot Easy Flex HC serie omvat een master, digitale LCD thermostaten bedraad en draadloos (RF), mini thermostaat, wifi-module, bedieningspaneel, bedrade thermomotoren 230V en een motor gestuurde radiatorknop RF. Kijk hier voor meer informatie.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de specialisten van ROBOT via de mail (info@robotclimate.com) of bel (078 - 641 1619).

Meer berichten