Logo installatienieuws.com
Geberit
Branchenieuws

"We delen al 3 jaar de badkamer en vanaf 1 april 2020 ook één naam: Geberit"

Al 3 jaar functioneren Sphinx en Geberit succesvol als één bedrijf. Op 1 april 2020 zetten ze de volgende stap. Dan gaan ze verder als één merk: Geberit. Verandert er daarmee veel voor de klanten van Sphinx en Geberit? Nee. Op de naam na blijft zowat alles hetzelfde. Precies zoals u het de laatste 3 jaar van ze gewend was.

Producten blijven hetzelfde
Per 1 april 2020 krijgen de Sphinx series internationaal dezelfde naam en artikelnummers. De vertrouwde Sphinx producten blijven echter hetzelfde. En het assortiment zal nauwelijks veranderen. 

Uitstekende kwaliteit
De kwaliteit van het keramiek zal blijven zoals men die van Sphinx kent. Daarnaast zal Geberit in de toekomst continu blijven door-ontwikkelen om producten steeds verder te perfectioneren. Zowel in design als ook in functionaliteit!  

Organisatie ongewijzigd
Sphinx en Geberit opereren al drie jaar succesvol als één bedrijf. En daar gaan ze gewoon mee door. De organisatie zal dus niet veranderen. En ook uw contactpersonen blijven dezelfde.

Dezelfde goede service
De service blijft precies zoals u het de afgelopen jaren van Geberit gewend bent. En mocht er toch eens iets zijn, dan kunt u altijd bij Geberit terecht. Op dezelfde nummers staan de medewerkers altijd voor u klaar, zowel op kantoor, als ook uw vertrouwde accountmanager, en hebben de antwoorden op uw vragen snel paraat.

Meer weten?
Hebt u vragen of wilt u meer lezen over de merkverandering? Kijk dan op de speciale website www.sphinxwordtgeberit.nl.

Meer berichten