Logo installatienieuws.com
Hans Peijs
Productnieuws

Promotietour AquaClean levert veel installatiewerk op

De Geberit AquaClean promotietour is het hele jaar al opvallend aanwezig op grote en kleine evenementen, maar ook op beurzen en bij groothandels door het hele land. Er zijn duizenden positieve reacties naar aanleiding van de tour en dat leidt er ongetwijfeld toe dat installateurs de komende tijd hun handen vol zullen hebben aan het installeren van douchewc's bij klanten.

Geberit heeft met de promotietour een succesformule in handen. Het doel was om bezoekers van evenementen het weldadige gevoel van reinigen van de billen met water na toiletgebruik te laten beleven. Na een toiletbezoek konden gebruikers vervolgens hun gegevens achterlaten voor meer informatie met het uiteindelijke doel meer AquaClean douchewc's te verkopen. En dat doel is ruimschoots bereikt.

Diversiteit
Het succes van de formule heeft onder andere te maken met de enorme diversiteit van de gebruikers. De bandbreedte is globaal aan de ene kant mensen die nog nooit hadden gehoord van het principe 'douchewc', via mensen die het weleens in het buitenland hebben ervaren of erover gehoord hebben en aan het andere uiteinde personen die dolblij waren dat ze ook op het evenement hun vertrouwde douchewc konden gebruiken.

Werk voor installateurs
Als installateur kunt u hier uw voordeel mee doen. Geberit installeert namelijk zelf geen douchewc's, maar laat dat over aan de vakman. Personen die aangeven dat ze interesse hebben in een Geberit AquaClean worden door Geberit doorverwezen naar een lokale installateur of sanitairspeciaalzaak, bij voorkeur één die bekend is met de plaatsing van een douchewc.

Dit jaar is gestart met een speciale hands-ontraining die na de training de mogelijkheid biedt om Geberit AquaClean montagespecialist te worden. Montagespecialisten zullen tevens aanbevolen worden op de website van Geberit AquaClean. U vindt hier meer informatie over de training. 

Meer berichten